ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Buğday çeşitlerinde; fiziksel, kimyasal ve teknolojik kalite kriterlerinin önemi K1 Bölüm 1, YK1 Bölüm 1
    2 Ekmek üretim teknolojisi K1 Bölüm 2, YK1 Bölüm 2-3
    3 Makarna ve bulgur üretim teknolojisi K1 Bölüm 4, YK1 Bölüm 3
    4 Bisküvi, kraker ve kek üretim teknolojisi K1 Bölüm 5, YK1 Bölüm 6
    5 Meyve sebzelerin bileşimi K2 Bölüm 1, K3 Bölüm1, YK1 Bölüm 1
    6 Meyve suyu üretim teknolojisi K2 Bölüm3, K3 Bölüm2, YK1 Bölüm 3
    7 Konserve üretim teknolojisi, salça üretim teknolojisi K2 Bölüm 4, K3 Bölüm4, YK1 Bölüm 5
    8 Turşu, reçel - marmelat üretim teknolojisi K2 Bölüm 5, K3 Bölüm 5, YK1 Bölüm 6
    9 Yağ üretiminde yararlanılan başlıca yağlı bitkiler ve bu bitki tohumlarının depolanması K4 Bölüm 1, YK2 Bölüm 2, YK3 Bölüm 1
    10 Yağlı tohumdan yağ eldesi işlemleri K4 Bölüm 1, YK2 Bölüm 2
    11 Hamyağların rafinasyonu :degumming ve nötralizasyon K4 Bölüm 3, YK2 Bölüm 2, YK3 Bölüm 2
    12 Hamyağların rafinasyonu :renk açma, deodorizasyon ve vinterizasyon K4 Bölüm 3, YK2 Bölüm 2, YK3 Bölüm 2
    13 Zeytin yağı üretim teknolojisi K4 Bölüm 4, YK2 Bölüm 3, YK3 Bölüm 3
    14 Margarin ve tereyağı üretim teknolojisi K4 Bölüm 5, YK2 Bölüm 4, YK3 Bölüm 5
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster