ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Laboratuarın tanıtımı ve laboratuarda çalışma prensipleri konusunda bilgilendirme K2, Bölüm:1 , Sayfa: 1-8 YK1. Tamamı
    2 numune alma yöntem ve kuralları, analiz sonuçlarının raporlanması K2, Bölüm:1 , Sayfa: 1-8 YK1. Tamamı
    3 kuru madde tayinleri K1, Bölüm:1 , Sayfa: 1-40 K2, Bölüm:2 , Sayfa: 8-13 YK1. Tamamı
    4 kül tayinleri K1, Bölüm:1, Sayfa: 1-40 K2, Bölüm:3, Sayfa: 14-17 YK1. Tamamı
    5 asitlik ve ph tayinleri K2, Bölüm:4 , Sayfa: 17-21 YK1. Tamamı
    6 sıvılarda özgül ağırlık belirleme yöntemleri K2, Bölüm:5 , Sayfa: 23-25 YK1. Tamamı
    7 nişasta tayini K1, Bölüm: 2, Sayfa: 47-129 YK1. Tamamı
    8 toplam şeker tayini K1, Bölüm: 2, Sayfa: 47-129 K2, Bölüm:9 , Sayfa: 34-50 YK1. Tamamı
    9 toplam yağ tayini K1, Bölüm: 3, Sayfa: 135-224 K2, Bölüm:18, Sayfa: 73 YK1. Tamamı
    10 toplam protein tayini K1, Bölüm:4, Sayfa: 227-315 K2, Bölüm:7, Sayfa: 34-38 YK1. Tamamı
    11 Besinsel lif analizi K1, Bölüm:1 , Sayfa: 1-40 YK1. Tamamı
    12 enzim deneyleri K1, Bölüm: 5, Sayfa: 319-398 YK1. Tamamı
    13 askorbik asit tayini K1, Bölüm:1, 6 , Sayfa: 1-40, 411-475 K2, Bölüm:10, Sayfa: 50-53 YK1. Tamamı
    14 tuz tayini K1, Bölüm:1, 6, Sayfa: 1-40, 411-475 K2, Bölüm:8, Sayfa: 38-41 YK1. Tamamı
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster