ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Fonksiyonel gıda tanımı, fonksiyonel gıdalara gıda endüstrisinin yaklaşımı ve bu konudaki politikaların belirlenmesinde ele alınacak konular K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    2 Fonksiyonel Gıdalar ve Sağlık K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    3 Serbest Radikaller ve Antioksidanlar K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    4 Fenolik Bileşenler K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    5 Probiyotikler ve Prebiyotikler K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    6 Fonksiyonel Yağ Asitleri ve Yapılandırılmış Yağlar K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    7 Yulaf ile Buğday ürünleri ve fonksiyonel etkileri K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    8 Sebze ürünleri ve fonksiyonel özellikleri K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    9 Soğan ve sarımsaktaki fonksiyonel bileşikler K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    10 Karotenoidler, Turunçgil fitokimyasalları, Soya fasülyesi ve Genistein K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    11 Oligosakkaritler K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    12 Deniz ürünlerindeki foksiyonel yağ ve proteinler K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    13 Nanoteknoloji, enkapsülasyon K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    14 Yenilebilir film ve kaplamalar K1-Ders notları ve/veya konuyla ilgili makaleler
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster