ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Biyoteknolojinin tanımı, Uygulama alanları ve son gelişmeler K2 - 1. Bölüm
    2 Mikrobiyal Süreçler K2 - 2. Bölüm
    3 Gıda biyokimyası K1 - 2. Bölüm K2 - 3. Bölüm
    4 Moleküler biyoloji K1 - 2. ve 3. Bölüm K2 - 4. Bölüm
    5 Endüstriyel fermantasyon teknolojisi K1 - 4. Bölüm K2 - 5. Bölüm
    6 Biyoreaktör tasarımı, Aminoasit ve organik asit üretimi K1 - 4. Bölüm K2 - 6. Bölüm
    7 Enzimlerin gıda endüstrisinde uygulama alanları K1 - 5. Bölüm K2 - 7. Bölüm
    8 Ekmek mayası üretimi K1 - 6. Bölüm K2 - 8. Bölüm
    9 Fermente et ürünleri, fermente süt üretimi K1 - 7.ve 8. Bölüm K2 - 9. Bölüm
    10 Fermente alkollü içecekler K1 - 10. Bölüm K2 - 10. Bölüm
    11 GDO ve Gıda Güvenliği K1 - 15. Bölüm K2 - 11. Bölüm
    12 Gıda biyoprezervasyonu K1 - 16. Bölüm K2 - 12. Bölüm
    13 Fermente bitkisel ürünler- öğrenci sunumları turşu, zeytin, K1 - 9. Bölüm K2 - 13. Bölüm
    14 Fermente bitkisel ürünler- öğrenci sunumları boza, tarhana, sirke K1 - 9. Bölüm K2 - 14. Bölüm
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster