ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıdalardaki fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik bozulmalar K1,K2
    2 Isı uygulaması ile muhafaza K1,K2
    3 Soğuk uygulaması ile muhafaza K1,K2
    4 Dondurarak muhafaza K1,K2
    5 Kurutarak muhafaza K1,K2
    6 Koruyucu maddelerle muhafaza K1,K2
    7 Yüksek basınç uygulamaları K1,K2
    8 Enzim ve mikroorganizmalarla muhafaza (Biyokonserveleme) K1,K2
    9 Işınlarla muhafaza K1,K2
    10 Vurgulu elektrik alan, vurgulu ışık, ultrason K1,K2
    11 Minimum işlenmiş gıdalar ve modifiye atmosfer paketleme K1,K2
    12 Yenilebilir ambalajlar K1,K2
    13 Süperkritik karbondioksit uygulamaları K1,K2
    14 Ozmotik dehidrasyon K1,K2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster