ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Giriş K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    2 Gıda endüstrisinde üretilebilme potansiyeli olan yeni gıda ürünü geliştirme stratejileri ve tüketici eğilimleri K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    3 Yeni ürün fikirlerinin oluşturulması ve ticari, teknik, stratejik, vb. açılardan değerlendirilmesi K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    4 Yeni ürün konseptlerinin geliştirilmesi, takım çalışması ve proje yönetimi K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    5 Yeni ürün fikirlerinin değerlendirilmesi, panel testleri, ürün özellikleri, duyusal değerlendirme teknikleri K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    6 Yeni ürün konseptleri çalışma sonuçlarının değerlendirilmesi ve dökümante edilmesi, prototip ürünün belirlenmesi ve tasarımı; K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    7 Ürün spesifikasyonlarının belirlenmesi, formülasyon, ingredientler ve fonksiyonel özellikleri K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    8 Prototip ürün özelliklerinin belirlenmesi, formulasyonu K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    9 Prototip üründe deney tasarımı, prototip ürün üretiminin gerçekleştirilmesi, paketleme, raf ömrü K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    10 Prototip ürünün değerlendirilmesi K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    11 İngredient spesifikasyonları, yasal mevzuat, fikri mülkiyet hakları K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    12 Son ürünün üretimi, tüketici testleri, pazarlama stratejileri, son ürünün raf ömrünün ve güvenilirliğinin tespiti, ambalaj seçimi ve etiket tasarımı, piyasaya sunumu ve dağıtımı K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    13 Yeni ürün geliştirme projelerinin sunumu ve değerlendirilmesi K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    14 Yeni ürün geliştirme projelerinin sunumu ve değerlendirilmesi K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster