Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Dersin tanıtımı: giriş, amaç ve öğrenim hedefleri
|
K1/Bölüm 1
|
2
|
Kültür balıkçılığının önemi
|
K1/Bölüm 2
|
3
|
Balık biyolojisi I
|
K1/Bölüm 3
|
4
|
Balık biyolojisi II
|
K1/Bölüm 4
|
5
|
Kültürel balık türleri I
|
K1/Bölüm 5
|
6
|
Kültürel balık türleri II
|
K2/Bölüm 6
|
7
|
Balık yetiştiriciliği yöntemleri
|
K2/Bölüm 7
|
8
|
Balık yetiştiriciliği yöntemleri ve ekipmanları
|
K2/Bölüm 8
|
9
|
Damızlık yetiştiriciliği ve üretim
|
K2/Bölüm 9
|
10
|
Yavru bakımı
|
K2/Bölüm 10
|
11
|
Balık besleme, yemleme ve yem katkı maddeleri
|
K2/Bölüm 11
|
12
|
Balık hastalıkları ve tedavi yöntemleri I
|
K2/Bölüm 12
|
13
|
Balık hastalıkları ve tedavi yöntemleri II
|
K2/Bölüm 13
|
14
|
Avrupa kültür balıkçılığının geleceği
|
K2/Bölüm 14
|