Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Kantitatif Kimyadan Hatırlatmalar ve Analizde Kullanılan Temel İşlemler
|
K1: Bölüm 1
K2: Bölüm 1
|
2
|
Organik Kimya
|
K1: Bölüm 2
K3: Bölüm 27
|
3
|
Çevreciler için Gerekli Biyokimya
|
K1: Bölüm-3
K3: Bölüm 28
|
4
|
Su ve Kullanılmış Su ile İlgili Konular, Analizler
pH, Asidite, Alkalinite
|
K1: Bölüm 4-5-6
K2: Bölüm 4-5
|
5
|
Bulanıklık, Renk, Sertlik
|
K1: Bölüm 7-8-9
K2: Bölüm 6-7,11
|
6
|
İyon Değişimi, Klorürler
|
K1: Bölüm 10-11
K2: Bölüm 9
|
7
|
Çözünmüş Oksijen, Biyokimyasal Oksijen İhtiyacı,
Kimyasal Oksijen İhtiyacı
|
K1: Bölüm 12-13-14
K2: Bölüm 12-13-14
|
8
|
Katı Maddeler, Kimyasal Yumaklaştırma
|
K1: Bölüm 15-16
K2: Bölüm 8
|
9
|
Yağ ve Gres, Uçucu Asitler
|
K1: Bölüm 22-23
K3: Bölüm 17
|
10
|
Çevrede İz elementler,
Dezenfeksiyon Klorlama-Ozonlama
|
K1: Bölüm 24-25
K2: Bölüm 19
K3: Bölüm 22-24
|
11
|
Toplam Organik Karbon
Demir ve Mangan
|
K1: Bölüm 17,26
K2: Bölüm 15,19
|
12
|
Azot
Florür
|
K1: Bölüm 18,21
K2: Bölüm 17
|
13
|
Kükürt Dolanımı ve Sülfatlar
|
K1: Bölüm 19
K2: Bölüm 10
|
14
|
Fosfor ve Fosfat
|
K1: Bölüm 20
K2: Bölüm 18
|