Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Halk sağlığına giriş, halk sağlığında temel kavramlar.
|
K2-Bölüm-1
|
2
|
Sağlık ve hastalık kavramları, sağlığı etkileyen faktörler, sağlık kültürü ve hastalık kültürü ilişkileri.
|
K2-Bölüm-1
|
3
|
Sağlık hizmetlerinin sınıflandırılması, temel sağlık hizmetleri.
|
K2-Bölüm-1
|
4
|
Sağlık eğitimi.
|
K2-Bölüm-11
|
5
|
Türkiye`de sağlık yönetimi ve sağlık hizmetleri.
|
K2-Bölüm-24
|
6
|
Bulaşıcı hastalıklarla savaş ve korunma.
|
K2-Bölüm-2
|
7
|
Bağışıklama hizmetleri, İşçi ve iş sağlığı.
|
K2-Bölüm-8-18
|
8
|
Epidemiyolojinin tanımı ve gözlemsel tanımlayıcı epidemiyoloji.
|
K2-Bölüm-6
|
9
|
Sağlığı geliştirme kavramı afetlerde sağlık yönetimi.
|
K2-Bölüm-10
|
10
|
Temel beslenme ve toplum beslenmesi.
|
K2-Bölüm-16
|
11
|
Gıda katkı maddeleri ve halk sağlığı.
|
K1-Sayfa-435
|
12
|
Çevre ve insan, çevre ve sağlık ilişkisi.
|
K2-Bölüm-22
|
13
|
Hayvansal gıdalar ve çevre kirliliği.
|
K1-Sayfa-473
|
14
|
Çevresel etkilere bağlı hastalıklar.
|
K2-Bölüm-22
|