ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Mikrobiyolojiye giriş, mikroorganizmaların sınıflandırılması K1-Bölüm-1
    2 Hücre tanımı ve sınıflandırılması K1-Bölüm-4
    3 Mikroskoplar ve boyama yöntemleri K1-Bölüm-2
    4 Mikroorganizmaların sayım ve izolasyon yöntemleri K1-Bölüm-2
    5 Mikroorganizmaların özellikleri, fizyolojisi ve gelişme gereksinimleri K1-Bölüm-3
    6 Bakteri, virüs ve mantarların yapısal özellikleri, üremesi ve identifikasyonu K1-Bölüm-5-6-7
    7 Mikrobiyolojik inceleme için örnek alma ve laboratuvara ulaştırma, Besiyerleri ve ekim yöntemleri K1-Bölüm-3
    8 Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve uygulama yöntemleri K1-Bölüm-2
    9 Faydalı mikroorganizmalar ve döngüleri K1-Bölüm-3
    10 Su ve atık su mikrobiyolojisi K1-Bölüm-10
    11 Kirli su artıma sistemleri ve atık suların arıtımı K2-Bölüm-8
    12 Çamur ve katı atık mikrobiyolojisi K1-Bölüm-10
    13 Katı atıkların ve çamurun iyileştirilmesi K2-Bölüm-8
    14 Hastalıklar ve mikrobiyolojisi K1-Bölüm-11
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster