ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Suyun önemi ve özellikleri, hidrolojik çevrim ve su bütçesi K1- Bölüm-2
    2 İç suların sınıflandırılması K2- Bölüm-3
    3 Su kirliliği kaynakları (noktasal) K2- Bölüm-4
    4 Su kirliliği kaynakları (noktasal olmayan) K2- Bölüm-4
    5 Su kalitesi parametreleri-1 K3- Bölüm-3
    6 Su kalitesi parametreleri-2 K3- Bölüm-3
    7 Kirlilik ve su kalitesi parametreleri genel değerlendirme K2- Bölüm-7
    8 Su kirleticileri-1 K2- Bölüm-5
    9 Su kirleticileri-2 K2- Bölüm-6
    10 İçme ve kullanma sularının nitelikleri K2- Bölüm-2
    11 Su kalitesinin belirlenmesinde temel yöntemler-1 K1- Bölüm-9
    12 Su kalitesinin belirlenmesinde temel yöntemler-2 K1- Bölüm-9
    13 Suların kullanımı ve su kalitesi, ulusal/uluslararası standartlar, Su Çerçeve Direktifi YK1-Bölüm-1
    14 Su kirliliği, su kıtlığı, su krizi, kuraklık, iklim değişikliği gibi ulusal/küresel problemlerin çevre sağlığı üzerindeki etkileri K1- Bölüm-30
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster