Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Dünya ve Türkiye`de tütün üretimi ve ekonomik önemi
|
K1 K4
|
2
|
Tütün bitkisinin sistematiği ve coğrafi dağılımı
|
K1 K3 YK1
|
3
|
Tütün bitkisinin morfolojisi ve kalite özellikleri
|
K1 YK1
|
4
|
Tütün yaprağının fiziksel ve kimyasal özellikleri
|
K1 K3
|
5
|
Tütün tipleri ve bölge tütünleri
|
K1 K3 YK1
|
6
|
Tütün fide yetiştiriciliği
|
K1 K3
|
7
|
Tütün tarımı, bakım işleri, tepe kırma ve filiz alma
|
K1 K3 YK1
|
8
|
Tütünde hasat ve ipe dizim
|
K1 K3 YK1
|
9
|
Tütünde kurutma ve istifleme
|
K1 K3 YK1
|
10
|
Tütünde tavlama, işleme, denkleme ve fermantasyon
|
K1 K3 K4 YK1
|
11
|
Anason yetiştiriciliği
|
K1 K2
|
12
|
Şerbetçiotu yetiştiriciliği
|
K1 K2
|
13
|
Çay ve haşhaş yetiştiriciliği
|
K3 YK2
|
14
|
Keyf bitkileri hastalık ve zararlıları
|
K1 K2
|