ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Dünya ve Türkiye`de tütün üretimi ve ekonomik önemi K1 K4
    2 Tütün bitkisinin sistematiği ve coğrafi dağılımı K1 K3 YK1
    3 Tütün bitkisinin morfolojisi ve kalite özellikleri K1 YK1
    4 Tütün yaprağının fiziksel ve kimyasal özellikleri K1 K3
    5 Tütün tipleri ve bölge tütünleri K1 K3 YK1
    6 Tütün fide yetiştiriciliği K1 K3
    7 Tütün tarımı, bakım işleri, tepe kırma ve filiz alma K1 K3 YK1
    8 Tütünde hasat ve ipe dizim K1 K3 YK1
    9 Tütünde kurutma ve istifleme K1 K3 YK1
    10 Tütünde tavlama, işleme, denkleme ve fermantasyon K1 K3 K4 YK1
    11 Anason yetiştiriciliği K1 K2
    12 Şerbetçiotu yetiştiriciliği K1 K2
    13 Çay ve haşhaş yetiştiriciliği K3 YK2
    14 Keyf bitkileri hastalık ve zararlıları K1 K2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster