ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Giriş, dersin tanıtımı ve kapsamı K1 Bölüm1 YK1 Syf 9-27 YK2 Syf 10-26
    2 Ayçiçeği, kullanım alanları, orijini,üretim ve ticareti K1 Bölüm2 YK1 Syf 30-45 YK2 Syf 29-50
    3 Ayçiçeğinin taksonomisi, yabani ve kültür türleri K1 Bölüm3 YK1 Syf 49-67 YK2 Syf 55-72
    4 Ayçiçeğinin adaptasyonu ve yetiştirme teknikleri; toprak işleme, gübreleme ve ekim nöbeti K1 Bölüm4 YK1 Syf 70-89 YK2 Syf 75-90
    5 Ayçiçeği yetiştirme teknikleri; ekim, bakım ve hasat işlemleri K1 Bölüm5 YK1 Syf 92-106 YK2 Syf 95-115
    6 Ayçiçeği ıslahı K1 Bölüm5 YK1 Syf 120-136 YK2 Syf 120-140
    7 Soyanın adaptasyonu ve yetiştirme teknikleri K1 Bölüm6 YK1 Syf 145-169 YK2 Syf 145-159
    8 Soya ıslahı K1 Bölüm7 YK1 Syf 178-190 YK2 Syf 160-176
    9 Kolzanın yetiştirme teknikleri K1 Bölüm8 YK1 Syf 201-226 YK2 Syf 180-200
    10 Kolzanın ıslahı K1 Bölüm9 YK1 Syf 230-258 YK2 Syf 210-226
    11 Yerfıstığının yetiştirme teknikleri ve ıslahı K1 Bölüm10 YK1 Syf 259-285 YK2 Syf 230-245
    12 Susamın yetiştirme teknikleri ve ıslahı K1 Bölüm11 YK1 Syf 259-285 YK2 Syf 250-270
    13 Aspirin yetiştirme teknikleri ve ıslahı K1 Bölüm11 YK1 Syf 290-312 YK2 Syf 280-310
    14 Haşhaşın yetiştirme tekniği ve ıslahı K1 Bölüm12 YK1 Syf 340-365 YK2 Syf 320-335
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster