Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Giriş, dersin tanıtımı ve kapsamı
|
K1 Bölüm1
YK1 Syf 9-27
YK2 Syf 10-26
|
2
|
Ayçiçeği, kullanım alanları, orijini,üretim ve ticareti
|
K1 Bölüm2
YK1 Syf 30-45
YK2 Syf 29-50
|
3
|
Ayçiçeğinin taksonomisi, yabani ve kültür türleri
|
K1 Bölüm3
YK1 Syf 49-67
YK2 Syf 55-72
|
4
|
Ayçiçeğinin adaptasyonu ve yetiştirme teknikleri; toprak işleme, gübreleme ve ekim nöbeti
|
K1 Bölüm4
YK1 Syf 70-89
YK2 Syf 75-90
|
5
|
Ayçiçeği yetiştirme teknikleri; ekim, bakım ve hasat işlemleri
|
K1 Bölüm5
YK1 Syf 92-106
YK2 Syf 95-115
|
6
|
Ayçiçeği ıslahı
|
K1 Bölüm5
YK1 Syf 120-136
YK2 Syf 120-140
|
7
|
Soyanın adaptasyonu ve yetiştirme teknikleri
|
K1 Bölüm6
YK1 Syf 145-169
YK2 Syf 145-159
|
8
|
Soya ıslahı
|
K1 Bölüm7
YK1 Syf 178-190
YK2 Syf 160-176
|
9
|
Kolzanın yetiştirme teknikleri
|
K1 Bölüm8
YK1 Syf 201-226
YK2 Syf 180-200
|
10
|
Kolzanın ıslahı
|
K1 Bölüm9
YK1 Syf 230-258
YK2 Syf 210-226
|
11
|
Yerfıstığının yetiştirme teknikleri ve ıslahı
|
K1 Bölüm10
YK1 Syf 259-285
YK2 Syf 230-245
|
12
|
Susamın yetiştirme teknikleri ve ıslahı
|
K1 Bölüm11
YK1 Syf 259-285
YK2 Syf 250-270
|
13
|
Aspirin yetiştirme teknikleri ve ıslahı
|
K1 Bölüm11
YK1 Syf 290-312
YK2 Syf 280-310
|
14
|
Haşhaşın yetiştirme tekniği ve ıslahı
|
K1 Bölüm12
YK1 Syf 340-365
YK2 Syf 320-335
|