Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Tütünün ekonomik önemi, kökeni ve dünyaya yayılışı
|
K1-Bölüm 2
|
2
|
Tütünün üretimi, ithalatı ve ihracatı
|
K1-Bölüm 3
|
3
|
Tütün tüketimi ve stoklar
|
K1-Bölüm 16
|
4
|
Tütünün bitkisel özellikleri
|
K1-Bölüm 4
|
5
|
Türk tütün çeşitleri ve tütün tarımı
|
K1-Bölüm 7
|
6
|
Tütünde olgunluk, kırım ve kurutma
|
K1-Bölüm 11
|
7
|
Tütünlerin işlenmesi, denklenmesi, bakımı
|
K1-Bölüm 14
|
8
|
Tütünlerin piyasaya arzı ve mübaayası
|
K1-Bölüm 14
|
9
|
Tütünün imalatta işlenmesi (mamul denk işlemesi) ve fermantasyonu
|
K1-Bölüm 15
|
10
|
Şerbetçi otunun ekonomik önemi, bitkisel özellikleri, tarımı ve hasadı
|
YK1-Bölüm 18.8
|
11
|
Çayın ekonomik önemi, bitkisel özellikleri, tarımı ve hasadı
|
K1-Bölüm 2.6.1
|
12
|
Kişnişin bitkisel özellikleri, adaptasyonu, tarımı ve hasadı
|
K1-Bölüm 2.6.8
|
13
|
Kimyonun bitkisel özellikleri, adaptasyonu, tarımı ve hasadı
|
K1-Bölüm 2.6.7
|
14
|
Anasonun bitkisel özellikleri, adaptasyonu, tarımı ve hasadı
|
YK1-Bölüm 15.8
|