ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Tütünün ekonomik önemi, kökeni ve dünyaya yayılışı K1-Bölüm 2
    2 Tütünün üretimi, ithalatı ve ihracatı K1-Bölüm 3
    3 Tütün tüketimi ve stoklar K1-Bölüm 16
    4 Tütünün bitkisel özellikleri K1-Bölüm 4
    5 Türk tütün çeşitleri ve tütün tarımı K1-Bölüm 7
    6 Tütünde olgunluk, kırım ve kurutma K1-Bölüm 11
    7 Tütünlerin işlenmesi, denklenmesi, bakımı K1-Bölüm 14
    8 Tütünlerin piyasaya arzı ve mübaayası K1-Bölüm 14
    9 Tütünün imalatta işlenmesi (mamul denk işlemesi) ve fermantasyonu K1-Bölüm 15
    10 Şerbetçi otunun ekonomik önemi, bitkisel özellikleri, tarımı ve hasadı YK1-Bölüm 18.8
    11 Çayın ekonomik önemi, bitkisel özellikleri, tarımı ve hasadı K1-Bölüm 2.6.1
    12 Kişnişin bitkisel özellikleri, adaptasyonu, tarımı ve hasadı K1-Bölüm 2.6.8
    13 Kimyonun bitkisel özellikleri, adaptasyonu, tarımı ve hasadı K1-Bölüm 2.6.7
    14 Anasonun bitkisel özellikleri, adaptasyonu, tarımı ve hasadı YK1-Bölüm 15.8
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster