Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Patatesin kökeni, yayılışı, üretim ve önemi
|
K1 Bölüm 1
YK1, YK2
|
2
|
Patatesin Bitkisel Özellikleri
|
K1 Bölüm 1
YK1, YK2
|
3
|
Patatesin Tarımı
|
K1 Bölüm 2
YK1, YK2
|
4
|
Patatesin Hasadı ve Depolanması
|
K1 Bölüm 3
YK1, YK2
|
5
|
Patates ıslahı
|
K1 Bölüm 4
YK1, YK2
|
6
|
Patateste bazı morfolojik, teknolojik ve fizyolojik özellikler ile bu özelliklerin verimle olan ilişkisi
|
K1 Bölüm 5
YK1, YK2
|
7
|
Diğer nişasta ve şeker bitkileri
|
K1 Bölüm 6
YK1, YK2
|
8
|
Şeker Pancarının Tarihi Gelişimi
|
K1 Bölüm 7
YK1, YK2
|
9
|
Şeker Pancarının Üretimi, Önemi ve Faydalanma Şekilleri
|
K1 Bölüm 8
YK1, YK2
|
10
|
Şeker Pancarının Bitkisel Özellikleri
|
K1 Bölüm 9
YK1, YK2
|
11
|
Şeker Pancarının Adaptasyonu ve Tarımı
|
K1 Bölüm 10
YK1, YK2
|
12
|
Şeker Pancarının Hasadı, Silolanması
|
K1 Bölüm 11
YK1, YK2
|
13
|
Şekerpancarında Islah Metotları
|
K1 Bölüm 12
YK1, YK2
|
14
|
Dersin Değerlendirilmesi
|
K1 Bölüm 13
YK1, YK2
|