ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Patatesin kökeni, yayılışı, üretim ve önemi K1 Bölüm 1 YK1, YK2
    2 Patatesin Bitkisel Özellikleri K1 Bölüm 1 YK1, YK2
    3 Patatesin Tarımı K1 Bölüm 2 YK1, YK2
    4 Patatesin Hasadı ve Depolanması K1 Bölüm 3 YK1, YK2
    5 Patates ıslahı K1 Bölüm 4 YK1, YK2
    6 Patateste bazı morfolojik, teknolojik ve fizyolojik özellikler ile bu özelliklerin verimle olan ilişkisi K1 Bölüm 5 YK1, YK2
    7 Diğer nişasta ve şeker bitkileri K1 Bölüm 6 YK1, YK2
    8 Şeker Pancarının Tarihi Gelişimi K1 Bölüm 7 YK1, YK2
    9 Şeker Pancarının Üretimi, Önemi ve Faydalanma Şekilleri K1 Bölüm 8 YK1, YK2
    10 Şeker Pancarının Bitkisel Özellikleri K1 Bölüm 9 YK1, YK2
    11 Şeker Pancarının Adaptasyonu ve Tarımı K1 Bölüm 10 YK1, YK2
    12 Şeker Pancarının Hasadı, Silolanması K1 Bölüm 11 YK1, YK2
    13 Şekerpancarında Islah Metotları K1 Bölüm 12 YK1, YK2
    14 Dersin Değerlendirilmesi K1 Bölüm 13 YK1, YK2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster