ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Yiyecek ve içecek bölümünün tanımı, amacı, önemi, örgütlenmesi ve diğer bölümlerle ilişkisi K1-BÖLÜM -1 K1-BÖLÜM -2 K2-BÖLÜM -1 K3-BÖLÜM -1
    2 Yiyecek ve içecek bölümünde hijyen ve sanitasyon Serviste kullanılan malzemeler K1-BÖLÜM -3 K2-BÖLÜM -5 K1-BÖLÜM -4 K2-BÖLÜM -3
    3 Temel servis teknikleri ve servise hazırlık K1-BÖLÜM -5 K1-BÖLÜM -6 K2-BÖLÜM- 3
    4 Kuver hazırlama ve kuver çeşitleri K1-BÖLÜM -7 K2-BÖLÜM- 3
    5 İngiliz ve Fransız servisi K1-BÖLÜM -8 K2-BÖLÜM -4
    6 Rus ve Amerikan servisi K1-BÖLÜM -8 K2-BÖLÜM -4
    7 Kahvaltı servisi/kahvaltı çeşitleri/kahvaltı büfesi K1-BÖLÜM -13 K2-BÖLÜM -4
    8 Ziyafet servisi K1-BÖLÜM -9
    9 Menünün tanımı, türleri ve tanzimi Oda servisi K1-BÖLÜM -10 K1-BÖLÜM -13
    10 Konuğa servis K1-BÖLÜM -11
    11 Konuk masasında yemeklerin hazırlanması K1-BÖLÜM -12 K2-BÖLÜM -4
    12 Bar bilgisi K1-BÖLÜM -15 K2-BÖLÜM -6
    13 Sıcak içeceklerin servisi K1-BÖLÜM -14
    14 Soğuk içeceklerin servisi K1-BÖLÜM- 14
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster