Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Tarihte mutfak, yönetimi ve organizasyonu
|
K1-BÖLÜM-1
|
2
|
Temel mutfak üretim bilgisi
|
K1-BÖLÜM-2
|
3
|
Mutfakta temizlik, sağlık, hijyen ve gıda güvenlik sistemleri
|
K1-BÖLÜM-3
|
4
|
Mönü
|
K1-BÖLÜM-4
|
5
|
Beslenme, besin grupları ve beslenmenin önemi
|
K1-BÖLÜM-5
|
6
|
Yiyecek üretim maliyetleri ve yiyecek döngüsü
|
K1-BÖLÜM-6
|
7
|
Uluslararası mutfaklarda kullanılan temel pişirme yöntemleri
|
K1-BÖLÜM-7
|
8
|
Uluslararası mutfaklarda kullanılan et suları/stoklar
|
K1-BÖLÜM-7
|
9
|
Uluslararası mutfaklarda kullanılan temel soslar
|
K1-BÖLÜM-7
|
10
|
Mutfakta kullanılan baharatlar ve otlar
|
K1-BÖLÜM-5
|
11
|
Mutfakta kullanılan ekipman ve araç gereçler
|
K2-BÖLÜM-1
|
12
|
Standart reçeteler ve maliyet kontrolü
|
K2-BÖLÜM-8
|
13
|
Endüstri devrimi ve mutfaklara etkisi
|
K3-BÖLÜM-7
|
14
|
Gastronomide yeni akımlar
|
K3-BÖLÜM-8
|