ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması -1 K1 - BÖLÜM - 1-4
    2 Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 2 K1 - BÖLÜM - 1-4
    3 Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması- 3 K1 - BÖLÜM - 1-4
    4 Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 4 K1 - BÖLÜM - 1-4
    5 Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 5 K1 - BÖLÜM - 1-4
    6 Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 6 K1 - BÖLÜM - 1-4
    7 Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 7 K1 - BÖLÜM - 1-4
    8 Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 8 K1 - BÖLÜM - 1-4
    9 Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 9 K1 - BÖLÜM - 1-4
    10 Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 10 K1 - BÖLÜM - 1-4
    11 Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 11 K1 - BÖLÜM - 1-4
    12 Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 12 K1 - BÖLÜM - 1-4
    13 Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 13 K1 - BÖLÜM - 1-4
    14 Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis teknikleri ile ilgili haftalık raporlardan hareketle staj dosyasının tamamlanması K1 - BÖLÜM - 1-4
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster