ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Seramiğe Giriş K1: Bölüm-1
    2 Seramik Ürünlerinin Sınıflandırılması K1: Bölüm-2
    3 Seramik Hammaddeleri: Özlü Seramik Hammaddeleri K1: Sayfa 8-12
    4 Seramik Hammaddeleri: Özsüz Seramik Hammaddeleri ve Organik Katkı Maddeleri K1: Sayfa 12-23
    5 Kil Ocakları İle İşletmeleri ve Yurdumuzdaki Kil-Kaolin Ocakları K1: Bölüm 4-6
    6 Seramik Endüstrisinde Çamur Hazırlama K1: Sayfa 46-50
    7 Seramik Endüstrisinde Çamur Hazırlama Makineleri K1: Sayfa 50-65
    8 Seramik Çamurunun Şekillendirilmesi: Kuru ve Yarı Yaş Yöntem İle Şekillendirme K1: Sayfa 65-73
    9 Seramik Çamurunun Şekillendirilmesi: Deri Sertliğinde ve Yaş Yöntem İle Şekillendirme K1: Sayfa 73-82
    10 Cam teknolojisi: Camın yapısı K2: Sayfa 01-19
    11 Cam teknolojisi: Camı oluşturan oksitler, yardımcı hammaddeler ve işlevleri K2: Sayfa 20-43
    12 Seramiğin Pişirilmesi: Seramik Fırınları K1: Sayfa 90-101
    13 Seramiğin Pişirilmesi: Fırın Atmosferine Göre Pişirme Yöntemleri K1: Sayfa 101-108
    14 Seramiğin Pişirilmesi: Pişirmede Meydana Gelen Hatalar K1: Sayfa 108-110
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster