Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Biyokimyanın Tanımı ve Biyokimyanın Sağlık Alanındaki Önemi
|
YK1, Bölüm 1
|
2
|
Aminoasitler ve Proteinler
|
K1, Bölüm 3-5
|
3
|
Karbonhidratların Yapı ve Fonksiyonları
|
K2, Bölüm 9-10
|
4
|
Lipitlerin Yapı ve Fonksiyonları
|
K2, Bölüm 11-12
|
5
|
Enzimler ve Klinik Tanıda Önemi
|
K1, Bölüm 8 YK1, Bölüm 5
|
6
|
Nükleik Asitler
|
YK1, Bölüm 12
|
7
|
Vitaminler ve Görevleri
|
K1, Bölüm 20-21
|
8
|
İz Elementler ve Fonksiyonları
|
YK1, Bölüm 17
|
9
|
Besinlerin Sindirim ve Emilim Biyokimyası
|
K2, Bölüm 33
|
10
|
Hormonlar
|
K1, Bölüm 22
|
11
|
Hemostatik Sistem Biyokimyası
|
K2, Bölüm 31
|
12
|
Biyolojik Sıvılar
|
K2, Bölüm 32 YK1, Bölüm 28
|
13
|
Ağız Biyokimyası
|
K2, Bölüm 37
|
14
|
Ağız Kokusu ve Biyokimyasal Etkenleri
|
K2, Bölüm 38
|