ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Biyokimyanın Tanımı ve Biyokimyanın Sağlık Alanındaki Önemi YK1, Bölüm 1
    2 Aminoasitler ve Proteinler K1, Bölüm 3-5
    3 Karbonhidratların Yapı ve Fonksiyonları K2, Bölüm 9-10
    4 Lipitlerin Yapı ve Fonksiyonları K2, Bölüm 11-12
    5 Enzimler ve Klinik Tanıda Önemi K1, Bölüm 8 YK1, Bölüm 5
    6 Nükleik Asitler YK1, Bölüm 12
    7 Vitaminler ve Görevleri K1, Bölüm 20-21
    8 İz Elementler ve Fonksiyonları YK1, Bölüm 17
    9 Besinlerin Sindirim ve Emilim Biyokimyası K2, Bölüm 33
    10 Hormonlar K1, Bölüm 22
    11 Hemostatik Sistem Biyokimyası K2, Bölüm 31
    12 Biyolojik Sıvılar K2, Bölüm 32 YK1, Bölüm 28
    13 Ağız Biyokimyası K2, Bölüm 37
    14 Ağız Kokusu ve Biyokimyasal Etkenleri K2, Bölüm 38
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster