ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Mikroskobun tanıtımı K1, B1
    2 Mikroskopta inceleme esnasında yapılması gereken hususlar K1, B2
    3 Mikroskop kullanıldıktan sonra dikkat edilmesi gereken hususlar K1, B3
    4 Enine Kesit ve Boyuna-Radyal kesit alma K1, B4
    5 Boyuna-Teğetsel ve Yüzeysel kesit alma K1, B5
    6 Yüzeysel Kesit (Rulo yaparak ve Köpük kullanarak kesit alma) K2, B1
    7 Yüzeysel Kesit (Parmak sararak ve Pens ile yüzeysel kaldırma) K2, B2
    8 Karayosunlarında (Musci) yaprak taban, orta ve uç kısımlarından kesit almak K2, B3
    9 Karayosunlarında gövde kesitlerinin alınması K2, B4
    10 Yapraklı ciğerotlarında (Hepaticae) kesit alınması K2, B5
    11 Preparat hazırlama K3, B1
    12 Hazırlanan preparatlardan örneklerin çizimlerinin yapılması K3, B2
    13 Laboratuarda karayosunu örneğinin kesitinin alınması ve çiziminin yapılması K3, B3
    14 Laboratuarda ciğerotu örneğinin kesitinin alınması ve çiziminin yapılması K3, B4
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster