ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Su kalitesinin belirlenmesi ve ilgili standartlar K:1 K:2 K:3
    2 Su kaynaklarının fiziksel özellikleri ve bunların ölçüm yöntemleri K:1 K:2 K:3
    3 Su kaynaklarının kimyasal özellikleri ve bunların ölçüm yöntemleri K:1 K:2 K:3
    4 Su kaynaklarının biyolojik özellikleri ve bunların ölçüm yöntemleri K:1 K:2 K:3
    5 Su kalitesinin ekolojik değerlendirme sistemleri ile belirlenmesi K:1 K:2 K:3
    6 Su kalitesinin belirlenmesinde indikatör türler K:1 K:2 K:3
    7 Flora ve fauna envanter ve izleme çalışmaları ile su kalitesinin belirlenmesi K:1 K:2 K:3
    8 Su kalitesinin belirlenmesinde modelleme çalışmalarının rolü K:1 K:2 K:3
    9 Su kirliliği ve nedenleri K:1 K:2 K:3
    10 Su kirliliğinin insan ve çevre üzerindeki etkileri K:1 K:2 K:3
    11 Su kirliliğinin insan ve çevre üzerindeki etkileri (devam) K:1 K:2 K:3
    12 Ormanlar başta olmak üzere bitki örtüsünün su üretimi ve kalitesi açısından önemi K:1 K:2 K:3
    13 Sucul ekosistem restorasyon metotları K:1 K:2 K:3
    14 Su kalitesi izleme programları ile ilgili örnek çalışmalar K:1 K:2 K:3
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster