ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Genel tanım ve kavramlar K1, BÖLÜM 3
    2 Karbonhidratların özellikleri, kaynakları, kimyası K1, BÖLÜM 9
    3 Karbonhidratların sindirimi, emilimi ve metabolizması K1, BÖLÜM 9
    4 Karbonhidratlar: Gereksinmeler, yetersiz ve aşırı alıma ilişkin sorunlar K2, BÖLÜM 2
    5 Proteinlerin özellikleri, kimyası, kaynakları, kalitesi K1, BÖLÜM 5
    6 Proteinlerin sindirimi, emilimi ve metabolizması K2, BÖLÜM 1
    7 Proteinler: Gereksinmeler, yetersiz ve aşırı alıma ilişkin sorunlar K1, BÖLÜM 7
    8 Lipitlerin özellikleri, kimyası, kaynakları K2, BÖLÜM 3
    9 Lipitlerin sindirimi, emilimi ve metabolizması K1, BÖLÜM 11
    10 Lipitler: Gereksinmeler, yetersiz ve aşırı alıma ilişkin sorunlar K1, BÖLÜM 11
    11 Enerji metabolizması I:Enerji dengesi, besinlerin enerji değeri K1, BÖLÜM 14
    12 Enerji metabolizması II: Enerji harcaması K1, BÖLÜM 15
    13 Enerji metabolizması III: Enerji dengesi ve dengesizliği sorunları K1, BÖLÜM 16
    14 Dengeli beslenme ve önemi K1, BÖLÜM 20
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster