Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Ders müfredatı hakkında genel bilgi verme, hastalık ve sağlık konusunda genel bilgiler
|
K1 YK1
|
2
|
Mikroorganizmalar, Enfeksiyon, Mastitis
|
K1
|
3
|
Hayvanların mikroorganizmalara karşı direnci, Yeterli düzeyde ve dengeli besleme
|
K2
|
4
|
Sığır Tüberkülozu, paratüberküloz
|
K1 YK1
|
5
|
Portör hayvan ve portörlük, Septisemi
|
K1
|
6
|
Bruselloz, Campylobakterioz, Q ateşi
|
K1 YK2
|
7
|
Şarbon hastalığı, Şap hastalığı
|
K1 YK2
|
8
|
Listerioz, Yersinioz
|
K1 YK2
|
9
|
BSE (Deli İnek Hastalığı) ve diğer benzer hastalıklar
|
K1 YK2
|
10
|
Kuduz hastalığıi tetanoz
|
K1
|
11
|
Paraziter hastalıklar
|
K1
|
12
|
Sağlıklı barındırma ve sağlıklı bakım
|
K1 K2
|
13
|
Teşhis ve analizler için laboratuara materyal gönderme metotları, Aşılar
|
K1 K2 YK1
|
14
|
Hayvan sağlığı ve zabıtası kanunu
|
K1
|