ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Spektroskopinin temelleri K1 Sayfa 1-31 K2 Bölüm-1
    2 Absorbsiyon ölçümlerinin dayandığı kanunlar, Beer Yasası K1 Sayfa 33-67 K2 Bölüm-2
    3 Floresans spektroskopisi K1 Sayfa 75-83 K2 Bölüm-3
    4 Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi (AAS) cihazının kısımları K1 Sayfa 85-100 K2 Bölüm-4
    5 AAS de Engellemeler ve Önleme yöntemleri Atomik Emisyon Spektrofotometresi (AES) cihazının kısımları K1 Sayfa 101-111 ve 113-119 K2 Bölüm-4 ve 5
    6 AAS ve AES nin gıda analizlerindeki uygulamaları K1 Sayfa 120-127 K2 Bölüm-6
    7 Infrared Spektroskopisi ölçüm prensibi ve cihazın temeli
    8 Fourier Transform Infrared (FTIR) spektrumlarının yorumlanması K1 Sayfa 191-196 K2 Bölüm-7
    9 İnce Tabaka Kromatografisinin temelleri ve gıda analizlerindeki uygulamaları K2 Bölüm-8
    10 Kromatografi ile ilgili terimlerin anlamı (Teorik plaka sayısı, rezolüsyon, v.b.) ve kromatografik yöntemlerin çeşitleri K1 Sayfa 409-416 K2 Bölüm-9
    11 Kolon Kromatografisi K2 Bölüm-10
    12 Yüksek Basınç Sıvı Kromatografisinin (HPLC) Kısımları: Hareketli faz rezervuarı, Pompa, Kolon, Dedektörler K1 Sayfa 417-422 K2 Bölüm-11
    13 Yüksek Basınç Sıvı Kromatografisi (HPLC) Uygulamaları K2 Bölüm-11
    14 Gaz kromatografisinin kısımları: Taşıyıcı gaz, Kolonlar; kolon dolgu maddeleri ve sabit fazlar ve gıda uygulamaları K1 Sayfa 423-428 K2 Bölüm-12
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster