ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Subjektif analiz kavramı
    2 Duyusal Analiz Yöntemleri-1
    3 Duyusal Analiz Yöntemleri-2
    4 Duyusal Analiz Yöntemleri-3
    5 Duyusal Analiz Yöntemleri-4
    6 Degüstasyon ve gereklilikleri
    7 Zeytinyağında degüstasyon
    8 Zeytinyağında duyusal analizler
    9 Zeytinyağında aroma
    10 Zeytinyağında aroma
    11 Şarapta degüstasyon
    12 Şarapta duyusal analizler
    13 Şarapta aroma
    14 Şarapta aroma
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster