Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Subjektif analiz kavramı
|
|
2
|
Duyusal Analiz Yöntemleri-1
|
|
3
|
Duyusal Analiz Yöntemleri-2
|
|
4
|
Duyusal Analiz Yöntemleri-3
|
|
5
|
Duyusal Analiz Yöntemleri-4
|
|
6
|
Degüstasyon ve gereklilikleri
|
|
7
|
Zeytinyağında degüstasyon
|
|
8
|
Zeytinyağında duyusal analizler
|
|
9
|
Zeytinyağında aroma
|
|
10
|
Zeytinyağında aroma
|
|
11
|
Şarapta degüstasyon
|
|
12
|
Şarapta duyusal analizler
|
|
13
|
Şarapta aroma
|
|
14
|
Şarapta aroma
|
|