Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Kanatlı etlerinin ve bileşimlerinin tanıtılması
|
K 1. İlgili bölüm
K 2. İlgili bölüm
|
2
|
Kanatlı etlerinin ve bileşimlerinin tanıtılması
|
K 1. İlgili bölüm
K 2. İlgili bölüm
|
3
|
Kalite unsurları
|
K 1. İlgili bölüm
K 2. İlgili bölüm
|
4
|
İşleme
|
K 1. İlgili bölüm
K 2. İlgili bölüm
|
5
|
İşleme (devamı)
|
K 1. İlgili bölüm
K 2. İlgili bölüm
|
6
|
Üründe kalite kontrol ve mevzuata uygunluk
|
K 1. İlgili bölüm
K 2. İlgili bölüm
|
7
|
Üründe kalite kontrol ve mevzuata uygunluk (devam)
|
K 1. İlgili bölüm
K 2. İlgili bölüm
|
8
|
Muhafaza ve depolama teknikleri
|
K 1. İlgili bölüm
K 2. İlgili bölüm
|
9
|
Muhafaza ve depolama teknikleri (devam)
|
K 1. İlgili bölüm
K 2. İlgili bölüm
|
10
|
Dünya üretim istatistikleri
|
K 1. İlgili bölüm
K 2. İlgili bölüm
|
11
|
Dünyada kanatlı eti ve ürünlerinin ithalat ve ihracatı
|
K 1. İlgili bölüm
K 2. İlgili bölüm
|
12
|
Modern fabrikaların incelenmesi
|
K 1. İlgili bölüm
K 2. İlgili bölüm
|
13
|
Modern fabrikaların incelenmesi
|
K 1. İlgili bölüm
K 2. İlgili bölüm
|
14
|
Modern fabrikaların incelenmesi
|
K 1. İlgili bölüm
K 2. İlgili bölüm
|