ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Kanatlı etlerinin ve bileşimlerinin tanıtılması K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    2 Kanatlı etlerinin ve bileşimlerinin tanıtılması K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    3 Kalite unsurları K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    4 İşleme K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    5 İşleme (devamı) K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    6 Üründe kalite kontrol ve mevzuata uygunluk K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    7 Üründe kalite kontrol ve mevzuata uygunluk (devam) K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    8 Muhafaza ve depolama teknikleri K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    9 Muhafaza ve depolama teknikleri (devam) K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    10 Dünya üretim istatistikleri K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    11 Dünyada kanatlı eti ve ürünlerinin ithalat ve ihracatı K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    12 Modern fabrikaların incelenmesi K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    13 Modern fabrikaların incelenmesi K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    14 Modern fabrikaların incelenmesi K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster