ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Peynir ve üretimi
    2 Peynir Çeşitleri
    3 Peynir pıhtısının oluşum kimyası
    4 Peynir olgunlaştırma yöntemleri
    5 Laktoz metabolizması
    6 Laktat metabolizması
    7 Sitrat metabolizması
    8 Lipoliz
    9 Serbest yağ asitlerinin metabolizması
    10 Proteoliz
    11 Serbest aminoasitlerin metabolizması
    12 Proteolizi izlemeye yönelik analizler
    13 Lİpolizi izlemeye yönelik analizler
    14 Peynirde kusurlar
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster