ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Giriş K1, K2, K3, K4, K5.
    2 Kalite belirlemede kullanılan fidan özellikleri, genetik uyum ve tohum özellikleri K1, K2, K3, K4, K5.
    3 Morfolojik özellikler (fidan yaşı, fidan boyu, kök boğazı çapı vb) K1, K2, K3, K4, K5.
    4 Fizyolojik özellikler; Bitki su potansiyeli ve ölçülmesi K1, K2, K3, K4, K5.
    5 Kök gelişme potansiyeli ve tespiti, kök gelişme durumunun tespiti, köksel nem muhtevası K1, K2, K3, K4, K5.
    6 Mineral besin elementleri muhtevası ve tespiti K1, K2, K3, K4, K5.
    7 Kuraklığa dayanıklılık ve tespiti K1, K2, K3, K4, K5.
    8 Köksel elektrolit sızıntı miktarı ve tespiti K1, K2, K3, K4, K5.
    9 Soğuğa dayanıklılık ve tespiti K1, K2, K3, K4, K5.
    10 Soğuğa dayanıklılık ve tespiti K1, K2, K3, K4, K5.
    11 Uyku hali aşamaları ve tespiti K1, K2, K3, K4, K5.
    12 Kalite sınıflaması çalışmaları K1, K2, K3, K4, K5.
    13 Fidan kalite standartları K1, K2, K3, K4, K5.
    14 Türkiye için kalite sınıflaması önerileri K1, K2, K3, K4, K5.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster