Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Giriş
|
K1, K2, K3, K4, K5.
|
2
|
Kalite belirlemede kullanılan fidan özellikleri, genetik uyum ve tohum özellikleri
|
K1, K2, K3, K4, K5.
|
3
|
Morfolojik özellikler (fidan yaşı, fidan boyu, kök boğazı çapı vb)
|
K1, K2, K3, K4, K5.
|
4
|
Fizyolojik özellikler; Bitki su potansiyeli ve ölçülmesi
|
K1, K2, K3, K4, K5.
|
5
|
Kök gelişme potansiyeli ve tespiti, kök gelişme durumunun tespiti, köksel nem muhtevası
|
K1, K2, K3, K4, K5.
|
6
|
Mineral besin elementleri muhtevası ve tespiti
|
K1, K2, K3, K4, K5.
|
7
|
Kuraklığa dayanıklılık ve tespiti
|
K1, K2, K3, K4, K5.
|
8
|
Köksel elektrolit sızıntı miktarı ve tespiti
|
K1, K2, K3, K4, K5.
|
9
|
Soğuğa dayanıklılık ve tespiti
|
K1, K2, K3, K4, K5.
|
10
|
Soğuğa dayanıklılık ve tespiti
|
K1, K2, K3, K4, K5.
|
11
|
Uyku hali aşamaları ve tespiti
|
K1, K2, K3, K4, K5.
|
12
|
Kalite sınıflaması çalışmaları
|
K1, K2, K3, K4, K5.
|
13
|
Fidan kalite standartları
|
K1, K2, K3, K4, K5.
|
14
|
Türkiye için kalite sınıflaması önerileri
|
K1, K2, K3, K4, K5.
|