ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Bakteri kaynaklı gıda riskleri K2-Bölüm-4
    2 Virüs kaynaklı gıda riskleri K2-Bölüm-4
    3 Fungus kaynaklı gıda riskleri K1-Bölüm-7-10
    4 Protozoa kaynaklı gıda riskleri K2-Bölüm-4
    5 Gıdaların bileşiminde bulunan kimyasal tehlikeler K1-Bölüm-13
    6 Çevrede bulunabilen ve gıdalara karışabilen kimyasal tehlikeler K1-Bölüm-9
    7 Hayvansal gıdalarda kalıntı oluşumuna neden olan faktörler K1-Bölüm-14
    8 Gıdalarda veteriner ilaç kalıntıları K1-Bölüm-14
    9 Gıdalarda pestisit kalıntıları K1-Bölüm-13
    10 Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve gıda güvenliği K1-Bölüm-6
    11 Gıda katkı maddeleri K1-Bölüm-16
    12 HACCP kavramı K2-Bölüm-13
    13 Çiftlikten sofraya gıda güvenliği K2-Bölüm-3
    14 Gıda mevzuatı K2-Bölüm-10
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster