ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Giriş - Nutrigenetik ve Nutrigenomik K1-Bölüm 1
    2 Mikrobesinleri Etkileyen Solute Transporter Genlerinde Varyasyonlar K1-Bölüm 2
    3 Karmaşık Gıdaların Fizyolojik Etkilerinin Çözülmesinde Nutrigenomik Yaklaşımlar K1-Bölüm 4
    4 Nutrigenetik ile Kardiyovasküler Hastalık Riskini Modüle Etme K1-Bölüm 5
    5 Nutrigenetik ile Obezite ve Diyabet Riskini Modüle Etme K1-Bölüm 6
    6 Nutrigenetik ve Crohn Hastalığı K1-Bölüm 7
    7 İnflamatuar Bağırsak Hastalıklarında Mikrobiyom ve Konak Etkileşimleri K1-Bölüm 8
    8 İnflamatuvar Bağırsak Hastalıklarında Besin ve Gen Etkileşimlerini K1-Bölüm 9
    9 İnflamatuvar Bağırsak Hastalıklarında Besin ve Gen Etkileşimlerini Anlamak İçin Hücre-Spesifik Gen İfade Modellerinin Önemi K2-Bölüm 9
    10 Nutrigenetik / Nutrigenomik Teknolojileri K1-Bölüm 15
    11 Gıda Endüstrisinde Nutrigenomik K2-Bölüm 12
    12 Pratikte Beslenme Genomiği K1-Bölüm 16
    13 Nutrigenomik ve Kişiselleştirilmiş Beslenme için Halk Sağlığı Bağlamı K1-Bölüm 20
    14 Nutrigenomik ve Halk Sağlığı K1-Bölüm 21
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster