ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


Mouse ile üzerine gelerek hangi programların müfredatlarında olduğunu kontrol edebilirsiniz.
Kodu Ders Adı AKTS T / U HDS Statü BDZ HAVUZ DÖNEM Uzaktan Eğitim

GMÜ600

Seminer 6 0/0 0 Zorunlu Güz-Bahar

GMÜ602

Isıl olmayan gıda işleme teknolojileri 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ603

Gıdalarda Kurutma Teknolojisi 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ604

Duyusal Analiz 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ605

İleri Süt Kimyası 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ606

Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ607

Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojisi 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ608

Gıda Alerjisi ve Alerjenleri 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ609

Gıda Mühendisliğinde Sayısal Modelleme 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ612

Endüstriyel Gıda Üretiminde Isıl İşlemler 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ613

Yenilebilir Film ve Kaplamalar 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ614

Gıda Endüstrisinde Nanoteknoloji Uygulamaları 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ615

Tuz ve Gıda 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ616

Nanolif Üretimi ve Gıda Uygulamaları 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ617

Gıda Aromaları ve Aroma Kimyası 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ618

Gıdalarda Taklit ve Tağşiş Belirleme Teknikleri 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ700

Uzmanlık Alan Dersi 6 8/0 8 Zorunlu Güz-Bahar

GMÜ900

Tez Çalışması 24 0/0 24 Zorunlu Güz-Bahar

GMÜ999

Lisansüstü Danışmanlık 0 0/20 20 Zorunlu Güz-Bahar
Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster