ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Beslenme tanımları K:1 Bölüm:1
    2 Beslenme ilkeleri K:1 Bölüm:1
    3 Besin öğeleri K:1 Bölüm:1
    4 Karbonhidrat metabolizması K:1 Bölüm:2
    5 Proteinlerin görevleri, özellikleri K:1 Bölüm:2
    6 Yağların görevleri K:1 Bölüm:2
    7 Enerji metabolizması K:1 Bölüm:3
    8 Su ve mineraller K:1 Bölüm:5
    9 Vitaminler ve görevleri K:1 Bölüm:6
    10 Mönü planları K:1 Bölüm:7
    11 Besin grupları K:1 Bölüm:7
    12 Mönü planı uygulamaları K:1 Bölüm:7
    13 Standart reçetelerin ve porsiyonların oluşturulması K:1 Bölüm:7
    14 Müşteri zevk ve tercihlerine uygun mönülerin hazırlanması K:1 Bölüm:7
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster