Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Temizliğin temel kavramları
|
K:1 Bölüm:1
|
2
|
Temizliğin temel nedenleri
|
K:1 Bölüm:1
|
3
|
Hijyen
|
K:1 Bölüm:1
|
4
|
Kir türleri
|
K:1 Bölüm:1
|
5
|
Temizlik yöntemleri
|
K:1 Bölüm:2
|
6
|
Temizlik programları hazırlama
|
K:1 Bölüm:2
|
7
|
Temizlik maddeleri ve kullanımı
|
K:1 Bölüm:5
|
8
|
Temizlik maddelerinin güvenli kullanımı
|
K:1 Bölüm:6
|
9
|
Temizlik araç ve gereçleri
|
K:1 Bölüm:4
|
10
|
Çevre temizliği
|
K:1 Bölüm:7
|
11
|
Tehlike analysis ve kritik noktaları(HACPP)
|
K:1 Bölüm:8
|
12
|
Temizlik ürünlerinin kimyasal özellikleri
|
K:1 Bölüm:5
|
13
|
iş hijyeni
|
K:1 Bölüm:8
|
14
|
iş hijyeni mevzuatı
|
K:1 Bölüm:8
|