ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Ağırlama ve Yiyecek- İçecek Endüstrisi K:1 Bölüm:1
    2 İnsan Gereksinimleri ve Yiyecek-İçecek Hizmetleri K:1 Bölüm:1
    3 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması K:1 Bölüm:1
    4 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim, Yönetsel Sorumluluklar ve İlişkiler K:1 Bölüm:1
    5 Yiyecek-İçecek Bölümü ve Organizasyon Yapısı K:1 Bölüm:1
    6 Servis Departmanı İş Tanımları ve İş Gerekleri, Bar Departmanı İş Tanımları K:1 Bölüm:1
    7 Mutfak Departmanı İş Tanımları, Yemek ve İçki Servisinin Önemi K:1 Bölüm:1
    8 Servis Türleri, Temel Servis Kuralları, Servis Öncesi Son Hazırlıklar, Servis Basamakları K:1 Bölüm:4
    9 Bar- İçki Bilgisi ve Servisi, Bar, Bar Türleri ve Bar Malzemeleri K:1 Bölüm:7
    10 Bar Türleri, Bar ve Bar Yerleşimi, Alkol ve İçeceklerle İlgili Genel Bilgiler K:1 Bölüm:7
    11 Alkolsüz İçecekler ve Servisleri K:1 Bölüm:7
    12 Soğuk Alkolsüz İçecekler, Sıcak Alkolsüz İçecekler K:1 Bölüm:7
    13 Alkollü İçecekler ve Servisleri K:1 Bölüm:7
    14 Bira, Şarap, Viski, Votka, Cin, Vermut , Konyak, Armanyak ve Brandy, K:1 Bölüm:7
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster