Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Ağırlama ve Yiyecek- İçecek Endüstrisi
|
K:1 Bölüm:1
|
2
|
İnsan Gereksinimleri ve Yiyecek-İçecek Hizmetleri
|
K:1 Bölüm:1
|
3
|
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması
|
K:1 Bölüm:1
|
4
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim, Yönetsel Sorumluluklar ve İlişkiler
|
K:1 Bölüm:1
|
5
|
Yiyecek-İçecek Bölümü ve Organizasyon Yapısı
|
K:1 Bölüm:1
|
6
|
Servis Departmanı İş Tanımları ve İş Gerekleri, Bar Departmanı İş Tanımları
|
K:1 Bölüm:1
|
7
|
Mutfak Departmanı İş Tanımları, Yemek ve İçki Servisinin Önemi
|
K:1 Bölüm:1
|
8
|
Servis Türleri, Temel Servis Kuralları, Servis Öncesi Son Hazırlıklar, Servis Basamakları
|
K:1 Bölüm:4
|
9
|
Bar- İçki Bilgisi ve Servisi, Bar, Bar Türleri ve Bar Malzemeleri
|
K:1 Bölüm:7
|
10
|
Bar Türleri, Bar ve Bar Yerleşimi, Alkol ve İçeceklerle İlgili Genel Bilgiler
|
K:1 Bölüm:7
|
11
|
Alkolsüz İçecekler ve Servisleri
|
K:1 Bölüm:7
|
12
|
Soğuk Alkolsüz İçecekler, Sıcak Alkolsüz İçecekler
|
K:1 Bölüm:7
|
13
|
Alkollü İçecekler ve Servisleri
|
K:1 Bölüm:7
|
14
|
Bira, Şarap, Viski, Votka, Cin, Vermut , Konyak, Armanyak ve Brandy,
|
K:1 Bölüm:7
|