ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Oda departmanları yönetimi ve organizasyonu K1. Bölüm 1
    2 Ön Büro, Rezervasyon, Kat Hizmetleri K1. Bölüm 2
    3 Fiyatlandırma Kararlarının Yapısı Talep: Pazar Bölümü, Arz: İş Bölümü K1. Bölüm 3
    4 Fiyatlandırmayı etkileyen faktörler, Fiyatlandırma Stratejisi, Oda Fiyatlarının belirlenmesinde kullanılan yöntemler K1. Bölüm 3
    5 Fiyatlandırma Yöntemleri, Bir Fiyatlandırma Yöntemi Olarak Gelir Değeri Yöntemi, Gelir Yönetimi Kavramı ve Bu Kavramın Geliştirilmesi K1. Bölüm 3
    6 Otel işletmelerinde gerekli şartların uygulanabilmesi için Gelir Yöntemi, Otel İşletmeciliğinde Gelir Yönetim Sistemi ve Fiyatlandırma K1. Bölüm 4
    7 İşletme Rezervasyon Sistemlerinde, Dağıtım Sistemlerinde ve Gelir Yönetiminde Otel Bilişim Teknolojileri Uygulamaları K1. Bölüm 4
    8 İşletme Kuruluşu ve İşletmesi için Otel Gelir Yönetim Sistemi, K1. Bölüm 4
    9 kat hizmetleri K1. Bölüm 2
    10 Personel Seçimi ve Eğitimi, İhtiyaç duyulan personelin temini, Öncelikli Personel Planlama ve Başlangıç için Kavramsal ve Pratik Eğitim, Gelir Yönetim Ekibi Oluşturma K1. Bölüm 5
    11 Veri Tabanı Oluşturma, Talep Analizi, Rakip Analizi, Otelin güçlü ve zayıf yönlerinin pazar konumunun belirlenmesi K1. Bölüm 5
    12 Pazar Bölünmesi, Pazar Bölümü ve Hedef Pazarların Belirlenmesi K1. Bölüm 5
    13 Sistemin çalıştırılması, Düşük Talepli Uygulamalar, Yüksek Talepli Uygulamalar, Rezervasyon Değişikliklerinin İzlenmesi, Değerlendirme K1. Bölüm 5
    14 Geliri Yönetimi K1. Bölüm 5
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster