Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Temel kavramalar, İçme sularının özellikleri
|
K1
|
2
|
İçme sularında sertlik ve sertlik giderme yöntemleri
|
K1
|
3
|
Su nereden ve nasıl sağlanır, Su ihtiyacı
|
K1
|
4
|
Yüzeysel suların derlenme yöntemi
|
K1
|
5
|
Kaynak ve Yer altı sularından su alma yöntemleri
|
K1
|
6
|
İletim hattı tipleri ve genel özellikleri
|
K1
|
7
|
İletim hatlarındaki sanat yapıları
|
K1
|
8
|
Su çöktürme yöntemi, Suyun filtre edilme yöntemi
|
K1
|
9
|
Su depoları
|
K1
|
10
|
Depo yer ve hacim belirleme yöntemi
|
K1
|
11
|
Şebekeyi, şebeke elemanlarını ve şebekede kullanılan armatürler
|
K1
|
12
|
Şebeke çeşitleri ve Şebeke çizim ilkeleri
|
K1
|
13
|
Atık suların derlenmesi
|
K1
|
14
|
Atık suların arıtılma yöntemleri
|
K1
|