1-Yönetim kavramını ve büro yönetimi kavramını açıklar. 2-Yönetim kavramını ve büro yönetimi kavramını açıklar. 3-Tek yönlü ve iki yönlü iletişim konusunda açıklama yapar, iletişim ve enformasyon kavramlarını açıklar.İletişim ve etik, iletişim ve kişilik ile motive edici iletişimin neler olduğunu açıklar. 4-Örgüt ve örgütsel iletişim kavramlarını tanımlar, örgütsel verimlilik ve etkinlikte iletişimin yeri ve önemini açıklar.Örgütsel iletişimin fonksiyonlarının neler olduğunu açıklar. 5-Örgüt ve örgütsel iletişim kavramlarını tanımlar, örgütsel verimlilik ve etkinlikte iletişimin yeri ve önemini açıklar.Örgütsel iletişimin fonksiyonlarının neler olduğunu açıklar. 6-Örgütsel iletişimin fonksiyonlarının neler olduğunu açıklar. 7-Örgütsel iletişimin fonksiyonlarının neler olduğunu açıklar. 10-Yönetim kavramını ve büro yönetimi kavramını açıklar. 11-Yönetim kavramını ve büro yönetimi kavramını açıklar. 12-Büro faaliyetlerinin plânlanmasının yöntemlerini ve önemini açıklar. 13-Büro faaliyetlerinin plânlanmasının yöntemlerini ve önemini açıklar. 14-Büro faaliyetlerinin plânlanmasının yöntemlerini ve önemini açıklar. 15-Büro faaliyetlerinin plânlanmasının yöntemlerini ve önemini açıklar. 16-Bürolarda dosyalama ve arşivleme tekniklerini açıklar. 17-Bürolarda dosyalama ve arşivleme tekniklerini açıklar. 18-Bürolarda dosyalama ve arşivleme tekniklerini açıklar. 19-Bürolarda dosyalama ve arşivleme tekniklerini açıklar. 20-İletişimin temel özelliklerini, önemini, unsurlarını ve fonksiyonlarını açıklar.İletişim unsurlarını (gönderici, alıcı, mesaj, kanal, algılama, değerleme, geri bildirim, çevre ve gürültü) açıklar. 21-İletişimin temel özelliklerini, önemini, unsurlarını ve fonksiyonlarını açıklar.İletişim unsurlarını (gönderici, alıcı, mesaj, kanal, algılama, değerleme, geri bildirim, çevre ve gürültü) açıklar. 22-İletişimin temel özelliklerini, önemini, unsurlarını ve fonksiyonlarını açıklar.İletişim unsurlarını (gönderici, alıcı, mesaj, kanal, algılama, değerleme, geri bildirim, çevre ve gürültü) açıklar. 23-İletişimin temel özelliklerini, önemini, unsurlarını ve fonksiyonlarını açıklar.İletişim unsurlarını (gönderici, alıcı, mesaj, kanal, algılama, değerleme, geri bildirim, çevre ve gürültü) açıklar. 24-Tek yönlü ve iki yönlü iletişim konusunda açıklama yapar, iletişim ve enformasyon kavramlarını açıklar.İletişim ve etik, iletişim ve kişilik ile motive edici iletişimin neler olduğunu açıklar. |