ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Yönetim:Temel kavramlar, işletmeler için önemi K1: Meslek Yüksek Okulları için Yönetim ve Organizasyon s.2-9
    2 Yönetim kavramını benzer kavramlarla karşılaştırma K1: Meslek Yüksek Okulları için Yönetim ve Organizasyon s.10-19
    3 Yönetim Biliminin Gelişimi: Klasik, davranışsal, Modern yönetim yaklaşımları ve karşılaştırma, K1: Meslek Yüksek Okulları için Yönetim ve Organizasyon s.20-27
    4 Yönetim sistemi: Özellikleri,İşletmeler için önemi K1: Meslek Yüksek Okulları için Yönetim ve Organizasyon s.28-39
    5 Planlama ve Karar Alma: Planlama süreci, Plan türleri K1: Meslek Yüksek Okulları için Yönetim ve Organizasyon s.40-47
    6 Organizasyon kavramı: Özellikleri, İlkeleri,Organizasyon süreci K1: Meslek Yüksek Okulları için Yönetim ve Organizasyon s.48-55
    7 Organizasyon kavramı: Planlama süreci ile karşılaştırma K1: Meslek Yüksek Okulları için Yönetim ve Organizasyon s.56-69
    8 Yetki ve Güç kavramları K1: Meslek Yüksek Okulları için Yönetim ve Organizasyon s.70-85
    9 Yetki göçerimi K1: Meslek Yüksek Okulları için Yönetim ve Organizasyon s.90-99
    10 Denetim süreci ve özellikleri K1: Meslek Yüksek Okulları için Yönetim ve Organizasyon s.100-127
    11 Güncel yönetim teknik ve uygulamaları K1: Meslek Yüksek Okulları için Yönetim ve Organizasyon s.128-139
    12 Güncel yönetim teknik ve uygulamaları K1: Meslek Yüksek Okulları için Yönetim ve Organizasyon s.140-153
    13 Örnek olay çalışması K1: Meslek Yüksek Okulları için Yönetim ve Organizasyon s.154-162
    14 Örnek olay çalışması K1: Meslek Yüksek Okulları için Yönetim ve Organizasyon s.163-174
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster