Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
İşletmenin Temel Kavramları, Amaçları ve Çevre ile İlişkileri
|
K1: Meslek Yüksek Okulları İçin İşletme Yönetimi
s. 17-26
|
2
|
İşletmelerin Sınıflandırılması
|
K1: Meslek Yüksek Okulları İçin İşletme Yönetimi
s. 27-32
|
3
|
Hukuki Yapıları Bakımından İşletmelerin Sınıflandırılması
|
K1: Meslek Yüksek Okulları İçin İşletme Yönetimi
s. 34-39
|
4
|
İşletmenin kuruluş çalışmaları
|
K1: Meslek Yüksek Okulları İçin İşletme Yönetimi
s. 41-47
|
5
|
İşletmelerin Büyüklüğü ve Kapasite
|
K1: Meslek Yüksek Okulları İçin İşletme Yönetimi
s. 48-57
|
6
|
İşletmenin kuruluş yeri seçimi
|
K1: Meslek Yüksek Okulları İçin İşletme Yönetimi
s. 58-72
|
7
|
İşletme fonksiyonları, yönetim işlevi
|
K1: Meslek Yüksek Okulları İçin İşletme Yönetimi
s. 73-81
|
8
|
Üretim işlevi
|
K1: Meslek Yüksek Okulları İçin İşletme Yönetimi
s. 85-92
|
9
|
Pazarlama işlevi
|
K1: Meslek Yüksek Okulları İçin İşletme Yönetimi
s. 93-97
|
10
|
Finansman işlevi
|
K1: Meslek Yüksek Okulları İçin İşletme Yönetimi
s. 98-103
|
11
|
İnsan kaynakları işlevi
|
K1: Meslek Yüksek Okulları İçin İşletme Yönetimi
s. 105-114
|
12
|
Halkla ilişkiler ve AR-GE işlevi
|
K1: Meslek Yüksek Okulları İçin İşletme Yönetimi
s. 119-123
|
13
|
İşletme Yönetiminin Gelişim Süreci
|
K1: Meslek Yüksek Okulları İçin İşletme Yönetimi
s. 124-138
|
14
|
İşletme Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar
|
K1: Meslek Yüksek Okulları İçin İşletme Yönetimi
s. 139-155
|