1-Kamu yönetimine teorisine ait temel kavramları bilir. 2-Kamu yönetimine teorisine ait temel kavramları bilir. 3-Kamu yönetimine teorisine ait temel kavramları bilir. 4-Kamu yönetimi alanındaki tarihsel gelişimi bilir. 5-Kamu yönetimi alanındaki tarihsel gelişimi bilir. 6-Kamu yönetimi alanındaki tarihsel gelişimi bilir. 7-Yönetim alanında geliştirilmiş teorileri bilir. 8-Yönetim alanında geliştirilmiş teorileri bilir. 9-Yönetim alanında geliştirilmiş teorileri bilir. 10-Yeni kamu yönetimi anlayışı ve getirdiği değişimi bilir ve önemini kavrar. 11-Yeni kamu yönetimi anlayışı ve getirdiği değişimi bilir ve önemini kavrar. 12-Yeni kamu yönetimi anlayışı ve getirdiği değişimi bilir ve önemini kavrar. 13-Yeni yönetim yaklaşımlarının kamu yönetimine yapı ve işleyiş olarak yansımasını kavrar ve analiz eder. 14-Yeni yönetim yaklaşımlarının kamu yönetimine yapı ve işleyiş olarak yansımasını kavrar ve analiz eder. 15-Yeni yönetim yaklaşımlarının kamu yönetimine yapı ve işleyiş olarak yansımasını kavrar ve analiz eder. |