Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Toplantı ve toplantı türleri (Başlangıç toplantısı, emir toplantısı, danışma toplantısı, eşgüdüm toplantısı)
|
K1-Bölüm-1
|
2
|
Toplantı ve toplantı türleri (kurul toplantısı, heyet toplantısı, bilgilendirme toplantıları, brifing, çalıştay, forum, görüşme, kolokyum, konferans, kongre, açılışlar ve törenler, kurultay, miting)
|
K1-Bölüm-1
|
3
|
Toplantı ve toplantı türleri (münazara, ropörtaj, seminer, sempozyum, tartışma, basın toplantısı, pazarlık toplantısı, görüntülü toplantı, ortak akıl arama toplantıları, açık oturum)
|
K1-Bölüm-1
|
4
|
Toplantılarda protokol kuralları, toplantı görevlilerinin toplantı organizasyonundaki rolleri
|
K1-Bölüm-1
|
5
|
Toplantı düzenleme,(toplantı amacının belirlenmesi, toplantı öncesi yapılması gereken işlemler, toplantı için gerekli belgeler, toplantı gündeminin hazırlanması)
|
K1-Bölüm-1
|
6
|
Toplantı düzenleme ( verimli bir toplantının uygulama aşamaları, toplantıya davet etme, toplantılarla ilgili genel kurallar)
|
K1-Bölüm-1
|
7
|
Toplantı mekanları ve özellikleri (toplantı mekan seçimi, toplantıların yapıldığı belli başlı salon çeşitleri)
|
K1-Bölüm -2 ve 4
|
8
|
Toplantı düzenleri (oval veya daire düzeni toplantı, L düzeni toplantı, T düzeni toplantı, V düzeni toplantı, yarım ay düzeni toplantı, konferans sinema ve tiyatro düzeni, sınıf düzeni, U düzeni, dikdörtgen düzeni, kare düzeni)
|
K1-Bölüm-2
|
9
|
Toplantı yönetim süreçleri ve toplantıda kullanılacak donanımlar (toplantıyı planlama, toplantıyı örgütleme ve kontrol, toplantıyı yürütme, toplantı sonrası yapılacak işlemler, katılımcılar ve görevleri)
|
K1-Bölüm-3
|
10
|
Toplantı yönetim süreçleri ve toplantıda kullanılacak donanımlar (toplantıya kim katılacak, gündem ile ilgili materyallerin toplanması, toplantı süresine karar vermek, toplantılarda ikramlar ve tazeleyiciler, toplantı ekipmanı)
|
K1-Bölüm-3
|
11
|
Toplantılarda kayıt tutma yöntemleri (toplantı sırasında not alma, sesli veya görüntülü kaydetme, toplantı kayıtlarında bilgisayar kullanımı, toplantı rapor ve özeti, toplantı tutanağı, karar defteri)
|
K1-Bölüm-5
|
12
|
Zaman Kavramı ve Önemi, Zaman Yönetimi
Öz Yönetim, Kendini Tanımak
|
K1-Bölüm-5
|
13
|