ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Tanımı
  • Ders Adı Kodu Yarıyıl Teori+Uygulama (Saat) Havuz Statü AKTS
    Mesleki Bilgisayar Kullanımı CİT113 GÜZ 2+0 Z 3
    Öğrenme Çıktıları
    Ön Koşul -
    Ders Dili Türkçe
    Dersin Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan UZUN,
    Dersi Verenler -
    Ders Yardımcıları -
    Kaynaklar K1:Hasan Bal, Bilgisayar ve internet kullanımı, Academic Book Production, Trabzon, 2012.
    Yardımcı Kitap YD1: Geçmiş dönemlerde yapılan çalışmalar.
    Dersin Amacı Bu dersin amacı; bilgisayarlar hakkında genel kültür niteliğinde teorik bilgi vermek, bilgisayar donanım ve yazılımına ilişkin öğrencileri bilgilendirmek, işletim sistemi ve kelime işlem programlarını, elektronik tablolama programlarını sunu programlarını öğrenmek ve bilgisayar destekli tasarım programları hakkında bilgi vermektir.
    Dersin İçeriği Bilgisayarlar hakkında bilgilendirme Bilgisayar donanımı ve yazılımları İşletim sistemi ve kelime işlem programları İşletim sistemi ve kelime işlem programları Elektronik tablolama programları Elektronik tablolama programları Sunu programları Sunu programları Bilgisayar destekli tasarım programları Bilgisayar destekli tasarım programları Bilgisayar destekli tasarım programları Bilgisayar destekli tasarım programları Bilgisayar destekli tasarım programları Bilgisayar destekli tasarım programları
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster