Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Derse giriş ve genel bilgiler
|
K1,K2
|
2
|
İç mekan tasarım bilgisi açık alan, yeni nesil mekan kullanımına yönelik tasarımlar
|
K1,K2
|
3
|
Mutfak tasarımı, mutfak tasarımında kullanılan temel öğeler, mobilya öğeleri, tarzlar
|
K1,K2
|
4
|
İç mekan tasarımında renk ,doluluk boşluk kavramları
|
K1,K2
|
5
|
İç mekan tasarımında aydınlatma, donatı elemanlarının seçimi
|
K1,K2
|
6
|
Restoran tasarımında önemli öğeler, restoran tasarımları incelenmesi
|
K1,K2
|
7
|
Restoran tasarımın oluşturulması
|
K1,K2
|
8
|
Pastane tasarımı
|
K1,K2
|
9
|
Büro tasarımı
|
K1,K2
|
10
|
Eczane tasarımı
|
K1,K2
|
11
|
Kuyumcu tasarımı
|
K1,K2
|
12
|
Banka tasarımı
|
K1,K2
|
13
|
İç mekan tasarımında projelerde sunuların oluşturulması
|
K1,K2
|
14
|
İç mekanla projelerinin değerlendirilmesi
|
K1,K2
|