ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Derse giriş ve genel bilgiler K1,K2
    2 İç mekan tasarım bilgisi açık alan, yeni nesil mekan kullanımına yönelik tasarımlar K1,K2
    3 Mutfak tasarımı, mutfak tasarımında kullanılan temel öğeler, mobilya öğeleri, tarzlar K1,K2
    4 İç mekan tasarımında renk ,doluluk boşluk kavramları K1,K2
    5 İç mekan tasarımında aydınlatma, donatı elemanlarının seçimi K1,K2
    6 Restoran tasarımında önemli öğeler, restoran tasarımları incelenmesi K1,K2
    7 Restoran tasarımın oluşturulması K1,K2
    8 Pastane tasarımı K1,K2
    9 Büro tasarımı K1,K2
    10 Eczane tasarımı K1,K2
    11 Kuyumcu tasarımı K1,K2
    12 Banka tasarımı K1,K2
    13 İç mekan tasarımında projelerde sunuların oluşturulması K1,K2
    14 İç mekanla projelerinin değerlendirilmesi K1,K2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster