ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Tanımı
  • Ders Adı Kodu Yarıyıl Teori+Uygulama (Saat) Havuz Statü AKTS
    Dekorasyon Teknolojisi CİT209 GÜZ 2+0 Z 2
    Öğrenme Çıktıları
    1-Dekorasyonunu tanımlar.
    2-Tesisatlar; su, hava, gaz, elektrik, nem, ısı, ışık ve yalıtımı analiz eder.
    3-Duvar, tavan ve döşeme kaplamalarını tanımlar.
    4-Pencereler, kapılar, bölmeler, duvar dolapları, ticari vitrinler, ahşap ve çelik merdivenler, şömineler ve uygulamalarını analiz eder.
    Ön Koşul -
    Ders Dili Türkçe
    Dersin Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan UZUN,
    Dersi Verenler -
    Ders Yardımcıları -
    Kaynaklar Doç. Dr. İhsan KÜRELİ, Dekorasyon Teknolojisi Ders Notları, NEUFERT- BETA - YAPI TASARIMI: Çağla-Özaslan 2002-610 sayfa ISBN:9754869354
    Yardımcı Kitap -
    Dersin Amacı Dekorasyonun tanımı ve tanıtımı. Tesisatlar; su, hava, gaz ve elektrik. Çevre etmenleri; su ve nem, ısı, ışık ve yalıtım. Duvar, tavan ve döşeme kap¬lamaları ve uygulamaları, pencereler, kapılar, bölmeler, duvar dolapları, ticari vitrinler, ahşap ve çelik merdivenler, şömineler ve uygulamaları.
    Dersin İçeriği Dekorasyonun tanımı ve tanıtımı. Tesisatlar; su, hava, gaz ve elektrik. Tesisatlar; su, hava, gaz ve elektrik. Tesisatlar; su, hava, gaz ve elektrik. Çevre etmenleri; su ve nem, ısı, ışık ve yalıtım. Çevre etmenleri; su ve nem, ısı, ışık ve yalıtım. Çevre etmenleri; su ve nem, ısı, ışık ve yalıtım. Çevre etmenleri; su ve nem, ısı, ışık ve yalıtım. Duvar, tavan ve döşeme kaplamaları ve uygulamaları, pencereler, kapılar, bölmeler, duvar dolapları, ticari vitrinler, ahşap ve çelik merdivenler, şömineler ve uygulamaları. Duvar, tavan ve döşeme kap¬lamaları ve uygulamaları, pencereler, kapılar, bölmeler, duvar dolapları, ticari vitrinler, ahşap ve çelik mer¬di¬venler, şömineler ve uygulamaları. Duvar, tavan ve döşeme kap¬lamaları ve uygulamaları, pencereler, kapılar, bölmeler, duvar dolapları, ticari vitrinler, ahşap ve çelik mer¬di¬venler, şömineler ve uygulamaları. pencereler, kapılar, bölmeler, duvar dolapları, ticari vitrinler, ahşap ve çelik mer¬di-venler, şömineler ve uygulamaları. pencereler, kapılar, bölmeler, duvar dolapları, ticari vitrinler, ahşap ve çelik mer¬di-venler, şömineler ve uygulamaları. pencereler, kapılar, bölmeler, duvar dolapları, ticari vitrinler, ahşap ve çelik mer¬di-venler, şömineler ve uygulamaları.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster