Dersin Amacı
|
Dekorasyonun tanımı ve tanıtımı. Tesisatlar; su, hava, gaz ve elektrik. Çevre etmenleri; su ve nem, ısı, ışık ve yalıtım. Duvar, tavan ve döşeme kap¬lamaları ve uygulamaları, pencereler, kapılar, bölmeler, duvar dolapları, ticari vitrinler, ahşap ve çelik merdivenler, şömineler ve uygulamaları.
|
Dersin İçeriği
|
Dekorasyonun tanımı ve tanıtımı.
Tesisatlar; su, hava, gaz ve elektrik.
Çevre etmenleri; su ve nem, ısı, ışık ve yalıtım.
Duvar, tavan ve döşeme kaplamaları ve uygulamaları, pencereler, kapılar, bölmeler, duvar dolapları, ticari vitrinler, ahşap ve çelik merdivenler, şömineler ve uygulamaları.
Duvar, tavan ve döşeme kap¬lamaları ve uygulamaları, pencereler, kapılar, bölmeler, duvar dolapları, ticari vitrinler, ahşap ve çelik mer¬di¬venler, şömineler ve uygulamaları.
Duvar, tavan ve döşeme kap¬lamaları ve uygulamaları, pencereler, kapılar, bölmeler, duvar dolapları, ticari vitrinler, ahşap ve çelik mer¬di¬venler, şömineler ve uygulamaları.
pencereler, kapılar, bölmeler, duvar dolapları, ticari vitrinler, ahşap ve çelik mer¬di-venler, şömineler ve uygulamaları.
pencereler, kapılar, bölmeler, duvar dolapları, ticari vitrinler, ahşap ve çelik mer¬di-venler, şömineler ve uygulamaları.
|