Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
İş sağlığı ve güvenliği tarihçesi ve mevzuatı
|
K1
|
2
|
İş sağlığı ve güvenliği tarihçesi ve mevzuatı
|
K1
|
3
|
İş sağlığı ve güvenliği tarihçesi ve mevzuatı
|
K1
|
4
|
İş sağlığının sosyal boyutu,
|
K2
|
5
|
işyerinde tutulması zorunlu sağlık raporları ve belgeler,
|
K2
|
6
|
işyerinde meslek hastalıklarını oluşturan fiziksel ve kimyasal faktörler,
|
K2
|
7
|
ssk mevzuatına göre sağlık mevzuatı, işyerinde ortak sağlık birimi
|
K2
|
8
|
gürültünün, titreşimin sağlığa etkileri ve önlemleri,
|
K1 - K2
|
9
|
gürültünün, titreşimin sağlığa etkileri ve önlemleri,
|
K1 - K2
|
10
|
işyerinde gürültü haritasının düzenlenmesi,
|
K1 - K2
|
11
|
işyerinde gürültü haritasının düzenlenmesi,
|
K1 - K2
|
12
|
iş ortamında tozlar, gazlar ve etkileri, işyerinde sağlık açısından hijyen ve temizlik, gıda endüstrisinde iş hijyeni, enerji ve ağırlık kontrolü, dengeli beslenme, yaşam boyu spor
|
K1
|
13
|
iş ortamında tozlar, gazlar ve etkileri, işyerinde sağlık açısından hijyen ve temizlik, gıda endüstrisinde iş hijyeni, enerji ve ağırlık kontrolü, dengeli beslenme, yaşam boyu spor
|
K1
|
14
|
iş ortamında tozlar, gazlar ve etkileri, işyerinde sağlık açısından hijyen ve temizlik, gıda endüstrisinde iş hijyeni, enerji ve ağırlık kontrolü, dengeli beslenme, yaşam boyu spor
|
K1
|