Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Genel Bilgiler
|
K1 B1
|
2
|
Odun Dışı Orman Ürünleri Ürünleri ile İlgili Hukuki Düzenlemeler
|
K1 B2
|
3
|
Odun Dışı Orman Ürünlerinin Tanıtımı, Defne Yaprağı ve Yağı
|
K1 B3
|
4
|
Çam Fıstığı, Mazı, Palamut Kadehi-Tırnağı-Özü
|
K1 B4
|
5
|
Ihlamur, Kestane, Keçi Boynuzu, Sumak, Cehri, Barut Ağacı
|
K2 B1
|
6
|
Mahlep, Menengiç, Kuşburnu, Ceviz, Yalancı Akasya
|
K2 B2
|
7
|
Meyan Kökü ve Özü, Geven (Kitre), Funda, Salep
|
K2 B3
|
8
|
Diğer Odun Dışı Orman Ürünleri (Kabuk, Çiçek, Meyve, Yaprak), Soğanlı Bitkiler
|
K2 B4
|
9
|
Odun Dışı Orman Ürünlerinin Üretimi, Reçine
|
K3 B1
|
10
|
Sığla yağı, Çıralı Çam Kök Odunu
|
K3 B2
|
11
|
Türkiye`nin bazı yabani besin bitkileri
|
K3 B3
|
12
|
Üretim Programında Yer Verilmeyen Odun Dışı Orman Ürünlerinin Üretimi
|
K3 B4
|
13
|
Odun Dışı Orman Ürünlerinin Korunması
|
K3 B5
|
14
|
Pazarlama ve Uygulama
|
K3 B6
|