ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Genel Bilgiler K1 B1
    2 Odun Dışı Orman Ürünleri Ürünleri ile İlgili Hukuki Düzenlemeler K1 B2
    3 Odun Dışı Orman Ürünlerinin Tanıtımı, Defne Yaprağı ve Yağı K1 B3
    4 Çam Fıstığı, Mazı, Palamut Kadehi-Tırnağı-Özü K1 B4
    5 Ihlamur, Kestane, Keçi Boynuzu, Sumak, Cehri, Barut Ağacı K2 B1
    6 Mahlep, Menengiç, Kuşburnu, Ceviz, Yalancı Akasya K2 B2
    7 Meyan Kökü ve Özü, Geven (Kitre), Funda, Salep K2 B3
    8 Diğer Odun Dışı Orman Ürünleri (Kabuk, Çiçek, Meyve, Yaprak), Soğanlı Bitkiler K2 B4
    9 Odun Dışı Orman Ürünlerinin Üretimi, Reçine K3 B1
    10 Sığla yağı, Çıralı Çam Kök Odunu K3 B2
    11 Türkiye`nin bazı yabani besin bitkileri K3 B3
    12 Üretim Programında Yer Verilmeyen Odun Dışı Orman Ürünlerinin Üretimi K3 B4
    13 Odun Dışı Orman Ürünlerinin Korunması K3 B5
    14 Pazarlama ve Uygulama K3 B6
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster