ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Pazarlamanın Tanımı ve Kapsamı, Pazarlamanın Tarihsel Gelişimi Ders notları okunacak
    2 Pazarlama Çevresi, pazarlama karması, pazarlama yönetimi Ders notları okunacak
    3 Tüketici Davranışı, tüketici davranışını etkileyen faktörler Ders notları okunacak
    4 Pazar Bölümlendirme ve Hedef Pazar Ders notları okunacak
    5 Pazarlama Karar Değişkeni Olarak Mal, Mal Karması ve Ormancılık İşletmeleri Ders notları okunacak
    6 Malların Sınıflandırılması ve Pazarlanma Özellikleri, Mal Hayat Seyri Ders notları okunacak
    7 Mal politikaları, marka ve etiketleme Ders notları okunacak
    8 Pazarlama Karar Değişkeni Olarak Fiyat, Fiyatlandırma Yöntemleri Ders notları okunacak
    9 Fiyatlandırma stratejileri ve fiyatlandırma taktikleri Ders notları okunacak
    10 Pazarlama Karar Değişkeni Olarak Dağıtım, Dağıtım Kanalı Kavramı Oluşturma İlkeleri, Dağıtım Politikası Ders notları okunacak
    11 Fiziksel Dağıtım, fiziksel dağıtımın işlevleri, Ormancılık Sektöründe Fiziksel Dağıtım Ders notları okunacak
    12 Pazarlama Karar Değişkeni Olarak Tutundurma, Tutundurma ve İletişim, Tutundurma Yöntemleri: Kişisel Satış, Satış süreci, Satış Yönetimi Ders notları okunacak
    13 Orman Ürünleri Satış Zamanı: Önceden satış, sonradan satış, Satış Yöntemleri: açık artırmalı satışlar, açık eksiltmeli satışlar, kapalı zarf satışlar, tahsisli satışlar Ders notları okunacak
    14
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster