ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Pazarlamanın Tanımı ve Kapsamı, Pazarlamanın Tarihsel Gelişimi K1; BÖLÜM 3
    2 Pazarlama Çevresi, pazarlama karması, pazarlama yönetimi K1; BÖLÜM 4
    3 Tüketici Davranışı, tüketici davranışını etkileyen faktörler K1; BÖLÜM 3
    4 Pazar Bölümlendirme ve Hedef Pazar K1; BÖLÜM 3
    5 Pazarlama Karar Değişkeni Olarak Mal, Mal Karması ve Ormancılık İşletmeleri K1; BÖLÜM 6
    6 Malların Sınıflandırılması ve Pazarlanma Özellikleri, Mal Hayat Seyri K1; BÖLÜM 6
    7 Mal politikaları, marka ve etiketleme K1; BÖLÜM 3
    8 Pazarlama Karar Değişkeni Olarak Fiyat, Fiyatlandırma Yöntemleri K1; BÖLÜM 7
    9 Fiyatlandırma stratejileri ve fiyatlandırma taktikleri K1; BÖLÜM 7
    10 Pazarlama Karar Değişkeni Olarak Dağıtım, Dağıtım Kanalı Kavramı Oluşturma İlkeleri, Dağıtım Politikası K1; BÖLÜM 8
    11 Fiziksel Dağıtım, fiziksel dağıtımın işlevleri, Ormancılık Sektöründe Fiziksel Dağıtım K1; BÖLÜM 8
    12 Pazarlama Karar Değişkeni Olarak Tutundurma, Tutundurma ve İletişim, Tutundurma Yöntemleri: Kişisel Satış, Satış süreci, Satış Yönetimi K1; BÖLÜM 9
    13 Orman Ürünleri Satış Zamanı: Önceden satış, sonradan satış, Satış Yöntemleri: açık artırmalı satışlar, açık eksiltmeli satışlar, kapalı zarf satışlar, tahsisli satışlar K1 BÖLÜM 9
    14 Reklam, Tanıtım ve Halkla İlişkiler, Satış Tutundurma, Ormancılık İşletmelerinde Tutundurma K1; BÖLÜM 9
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster