ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Pazarlamanın Tanımı ve Kapsamı, Pazarlamanın Tarihsel Gelişimi İLTER, E., OK, K., 2012: Ormancılık ve Orman Endüstrisinde Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi. (BÖLÜ 3; SYF 97-113)
    2 Pazarlama Çevresi, pazarlama karması, pazarlama yönetimi İLTER, E., OK, K., 2012: Ormancılık ve Orman Endüstrisinde Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi. (BÖLÜ 4; SYF 97-113)
    3 Tüketici Davranışı, tüketici davranışını etkileyen faktörler İLTER, E., OK, K., 2012: Ormancılık ve Orman Endüstrisinde Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi. (BÖLÜ 3; SYF 118-123)
    4 Pazar Bölümlendirme ve Hedef Pazar İLTER, E., OK, K., 2012: Ormancılık ve Orman Endüstrisinde Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi. (BÖLÜ 3; SYF 137-169)
    5 Pazarlama Karar Değişkeni Olarak Mal, Mal Karması ve Ormancılık İşletmeleri İLTER, E., OK, K., 2012: Ormancılık ve Orman Endüstrisinde Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi. (BÖLÜ 6; SYF 215-222)
    6 Malların Sınıflandırılması ve Pazarlanma Özellikleri, Mal Hayat Seyri İLTER, E., OK, K., 2012: Ormancılık ve Orman Endüstrisinde Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi. (BÖLÜ 6; SYF 226)
    7 Mal politikaları, marka ve etiketleme İLTER, E., OK, K., 2012: Ormancılık ve Orman Endüstrisinde Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi. (BÖLÜ 3; SYF 237)
    8 Pazarlama Karar Değişkeni Olarak Fiyat, Fiyatlandırma Yöntemleri İLTER, E., OK, K., 2012: Ormancılık ve Orman Endüstrisinde Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi. (BÖLÜ 7; SYF 273)
    9 Fiyatlandırma stratejileri ve fiyatlandırma taktikleri İLTER, E., OK, K., 2012: Ormancılık ve Orman Endüstrisinde Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi. (BÖLÜ 7; SYF 289)
    10 Pazarlama Karar Değişkeni Olarak Dağıtım, Dağıtım Kanalı Kavramı Oluşturma İlkeleri, Dağıtım Politikası İLTER, E., OK, K., 2012: Ormancılık ve Orman Endüstrisinde Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi. (BÖLÜ 8; SYF 295)
    11 Fiziksel Dağıtım, fiziksel dağıtımın işlevleri, Ormancılık Sektöründe Fiziksel Dağıtım İLTER, E., OK, K., 2012: Ormancılık ve Orman Endüstrisinde Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi. (BÖLÜ 8; SYF 318)
    12 Pazarlama Karar Değişkeni Olarak Tutundurma, Tutundurma ve İletişim, Tutundurma Yöntemleri: Kişisel Satış, Satış süreci, Satış Yönetimi İLTER, E., OK, K., 2012: Ormancılık ve Orman Endüstrisinde Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi. (BÖLÜ 9; SYF 335)
    13 Orman Ürünleri Satış Zamanı: Önceden satış, sonradan satış, Satış Yöntemleri: açık artırmalı satışlar, açık eksiltmeli satışlar, kapalı zarf satışlar, tahsisli satışlar İLTER, E., OK, K., 2012: Ormancılık ve Orman Endüstrisinde Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi. (BÖLÜ 9; SYF 344)
    14 Reklam, Tanıtım ve Halkla İlişkiler, Satış Tutundurma, Ormancılık İşletmelerinde Tutundurma İLTER, E., OK, K., 2012: Ormancılık ve Orman Endüstrisinde Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi. (BÖLÜ 9; SYF361)
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster