Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Orman fidanlıklarında hastalıkların önemi
|
K1; Bölüm 1
|
2
|
Hastalık etmenleri
|
K1, Bölüm 2
|
3
|
Fidecik ve genç fidan hastalıkları
|
K1, Bölüm 3
|
4
|
Yeşil aksam ve kanser hastalıkları
|
K1, Bölüm 4
|
5
|
Pas hastalıkları
|
K1, Bölüm 5
|
6
|
Ceviz, Badem, ve Kestane hastalıkları
|
K1, Bölüm 6
|
7
|
fidanlıklarda üretilen odunsu süs bitkileri ve önemli hastalıkları
|
K1, Bölüm 6
|
8
|
fidanlıklarda üretilen tıbbı aromatik bitkiler ve önemli hastalıkları
|
K1, Bölüm 6
|
9
|
Depolama koşullarında karşılasılan hastalıklar
|
K1, Bölüm 7
|
10
|
Parazit yabancı otlar
|
K1, Bölüm 8
|
11
|
Abiyotik etkenler
|
K1, Bölüm 9
|
12
|
Yabancı istilacı orman patojenleri, Ulusal ve uluslararası fidan ve diğer canlı bitkilerin ticareti ile taşınan hastalık etmenleri
|
K1, Bölüm 10
|
13
|
Mikorizalı fidan üretimi
|
K1, Bölüm 11
|
14
|
Orman fidanlıklarında hastalıklarla mücadele
|
K1, Bölüm 12
|