Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Balık morfolojisi ve anatomisi: Morfoloji, deri ve iskelet yapısı
|
K1
|
2
|
Balık morfolojisi ve anatomisi: Kas, sindirim ve solunum sistemleri
|
K1
|
3
|
Balık morfolojisi ve anatomisi: Dolaşım, boşaltım ve üreme
|
K1
|
4
|
Balık morfolojisi ve anatomisi: Sinir sistemi, endokrin sistem ve duyu organları
|
K1
|
5
|
Tatlı su ekolojisi: Yaşama ortamı ve geliştirilmesi, ekolojik sınıflandırma
|
K1
|
6
|
Su kaynakları, göller ve akarsular
|
K1
|
7
|
Balıklarda beslenme #1
|
K1
|
8
|
Balıklarda beslenme #2
|
K1
|
9
|
Balıklarda sınıflandırma, Türkiye?deki tatlı su balıkları
|
K1
|
10
|
Alabalık ve sazanların üretimi, Akarsu ve göllerde tatlı su balığı üretimi
|
K1
|
11
|
İnsan faaliyetleri ve orman içi suların düzenlenmesi
|
K1
|
12
|
Doğal su kaynaklarına dayalı yapay tesislerde tatlı su balığı üretimi
|
K1
|
13
|
Balıkların düşmanları ve balık hastalıkları
|
K1
|
14
|
Alabalık ve Sazan yetiştiriciliği
|
K1
|