ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Balık morfolojisi ve anatomisi: Morfoloji, deri ve iskelet yapısı K1
    2 Balık morfolojisi ve anatomisi: Kas, sindirim ve solunum sistemleri K1
    3 Balık morfolojisi ve anatomisi: Dolaşım, boşaltım ve üreme K1
    4 Balık morfolojisi ve anatomisi: Sinir sistemi, endokrin sistem ve duyu organları K1
    5 Tatlı su ekolojisi: Yaşama ortamı ve geliştirilmesi, ekolojik sınıflandırma K1
    6 Su kaynakları, göller ve akarsular K1
    7 Balıklarda beslenme #1 K1
    8 Balıklarda beslenme #2 K1
    9 Balıklarda sınıflandırma, Türkiye?deki tatlı su balıkları K1
    10 Alabalık ve sazanların üretimi, Akarsu ve göllerde tatlı su balığı üretimi K1
    11 İnsan faaliyetleri ve orman içi suların düzenlenmesi K1
    12 Doğal su kaynaklarına dayalı yapay tesislerde tatlı su balığı üretimi K1
    13 Balıkların düşmanları ve balık hastalıkları K1
    14 Alabalık ve Sazan yetiştiriciliği K1
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster